Pääministeri Jyrki Katainen moitti tänään Pohjanmaalla vieraillessaan Timo Soinia. Kataisen mielestä Soini ei olisi saanut arvostella SDP:n johtoa siitä, että puolue vaihtoi opetusministeri Jukka Gustafssonin naisministeriin.

Perussuomalaisten 2. varapuheenjohtaja, kansanedustaja Juho Eerola puolestaan arvostelee Kataista tiukasti.

– Jyrki Kataisella ei ole nokan koputtamista siihen mitä Timo Soini aivan oikeutetusti on tuonut julki demareitten toiminnasta. Sosiaalidemokraateista on tullut sosiaalitätien puolue ja se on tyystin unohtanut miesten oikeuden tasa-arvoon. Kokoomus taas on niin neitipuolue, että sen ei tähän kannata puuttua ollenkaan, Eerola tuhahtaa.

– Tosiasia on nimittäin se, että ikäisteni eli 30-50-vuotiaiden miesten joukko on jo vuosia sitten lähtenyt irtoamaan sosiaalidemokraateista. Heitä ei sinänsä yksi Gustafsson heilauta mihinkään suuntaan, mutta he ovat huomanneet, että demareita eivät heidän asiansa laisinkaan kiinnosta, Eerola kuittaa.

Eerola toivottaa loputkin demarimiehet tervetulleiksi perussuomalaisiin asialinjalla.

– Kannattaa tutustua meidän teollisuuspoliittisiin ohjelmiimme, meidän kannanottoihimme, meidän varjobudjettiin, meidän verolinjaamme ja energiapoliittisiin näkemyksiimme. Meille on tärkeintä suomalainen, Suomessa tehty työ ja yrittäminen, Eerola tiivistää.

SEPPO HUHTA

Tagit