Kansamme vankalla tuella perussuomalaiset on yksi Suomen merkittävimmistä puolueista eduskunnassa. Meillä on 39 kansanedustajaa.

Nyt meillä on tilaisuus nousta samaan asemaan lähes jokaisessa kunnassamme – edustamaan merkittävää puoluetta myös kuntiemme valtuustoissa. Pitämään huolta demokratiasta ja kansamme hyvinvoinnista koko Suomessa.

Luottamukseni osoite on kaikkien puheenjohtajavuosieni kokemuksella edelleen sama – luotan kansaan. Tämä totuus ei haalistu: ”Kyllä kansa tietää.”

Nämä vaalit koskettavat suomalaisia ehkä enemmän kuin mikään muu vaali. Äänestämme kotiseutumme ja elämäntapamme puolustajista. Lähipiirin asioista.

Äänestämme siitä, mitä kuntiimme kuuluu tulevaisuudessa.

Perussuomalaisten luja vahvuus on edelleen sama, puolustamme ihmisen oikeutta asua ja elää itsenäisessä maassa. Siinä elinpiirissä, joka on kullekin meille rakkain. Kannamme huolta palvelusta, jota yhteiskuntamme kuuluu tarjota jokaiselle kuntalaiselle.

Palvelut ja arkinen turvallisuus eivät synny itsestään eivätkä ilman rahaa. Meillä on kansakuntana kovat ajat edessä, veroeurojen kohtalosta käydään kovaa kilpailua. Se, joka tulevaisuudestamme päättää, olet demokratiassa lopulta Sinä. Äänioikeus on nykymaailmassa pian ylellisyyttä! Luota tässä ainoastaan itseesi. Et voi koskaan äänestää väärin.

Näin kuuluu olla, koska SINUN ÄÄNESI ON RATKAISEVA.

Perussuomalaiset ei ole mikään armottomien yhteisö, joka etsii täydellistä ihmistä. Me olemme tavallisia suomalaisia, jotka pidämme luonnollisena heikkojen puolustamista, ja olemme valmiita tekemään yhteistyötä kaikkien kanssa hyvinvointimme eteen.

Nyt on aika ottaa paras arkinen totuus jälleen käyttöön: Kun sinä olet kunnossa, Suomikin on.

Nyt tavoitteemme näissä kuntavaaleissa on saada perussuomalaiset valtuustoihimme kautta maan, rakentamaan Suomea uudelleen, tulevaisuuttamme turvaten.

Huolehtimaan kunnistamme, jossa sinulla ja mielipiteelläsi on täysi merkitys.

Uskalla voittaa vaalit, nyt äänestetään kuntiemme tulevaisuudesta.

Timo Soini

Puheenjohtaja, Perussuomalaiset rp