Kansanedustaja Jussi Halla-aho (ps.) kommentoi keskustaministeri Mika Lintilän kujanjuoksua. Lintilä nousi jälleen negatiiviseen mediajulkisuuteen, tällä kertaa alkoholinkäyttönsä takia. Uutisoinnin rivien välistä on luettavissa, että Lintilän lähipiiri vuotaa medialle kiusallisia tietoja.

Halla-aho kirjoittaa:

”En tiedä ministeri Lintilän alkoholinkäytöstä, mutta kun kepun jäsentenvälistä selkäänpuukotusta katselen, olen iloinen, että olen perussuomalainen enkä kepulainen. Meillä ei huonoinakaan aikoina ole sanottavasti harrastettu tuollaista.

Joku vuotaa kaikki kepun sisäiset keskustelut iltapäivälehdille. Osin tämä liittynee vaalipiirin istuvien kepuedustajien epätoivoiseen kisaan siitä, kuka lähtee huhtikuun alussa, kun kaikki eivät näillä kannatusluvuilla jää. Mutta suuremmassa kuvassa kyse lienee yksinkertaisesta vaihdantataloudesta. Joku niljake ilmiantaa puoluetovereitaan ja saa vastineeksi palveluksia toimittajilta.

Esimerkiksi jatkuvaa ja painoarvoon nähden huomattavan suurta ja kritiikitöntä julkisuutta kannanotoilleen ja tiedotteilleen.”

SUOMEN UUTISET