Perussuomalaisten Kymen piiri esittää kansanedustaja Jari Lindströmiä puoluesihteeriksi. Lindström on ilmoittanut lähtevänsä ehdolle. Hän asettaa puolueen tavoiteeksi pääministeripuolueen aseman. Tavoite on Lindströmin mukaan kova, mutta realistinen. – Perussuomalaisten ainoa oikea tavoite on olla seuraavassa hallituksessa, pääministeripuolueena. Suurimman puolueen mandaatilla. Se ei tapahdu vahingossa ja itsestään, se vaatii työtä, ihan kaikilta...

Perussuomalaisten Kymen piiri esittää kansanedustaja Jari Lindströmiä puoluesihteeriksi. Lindström on ilmoittanut lähtevänsä ehdolle. Hän asettaa puolueen tavoiteeksi pääministeripuolueen aseman. Tavoite on Lindströmin mukaan kova, mutta realistinen.

– Perussuomalaisten ainoa oikea tavoite on olla seuraavassa hallituksessa, pääministeripuolueena. Suurimman puolueen mandaatilla. Se ei tapahdu vahingossa ja itsestään, se vaatii työtä, ihan kaikilta, Lindström toteaa.

Puoluesihteeri valintaan perussuomalaisten puoluekokouksessa kesäkuussa.

Perussuomalaisten Kymen piiri esittää myös Timo Soinille jatkokautta puheenjohtajana sekä kansanedustaja Juho Eerolalle europarlamenttiehdokkuutta.

PS VERKKOTOIMITUS