Vappu on perinteisesti työväen juhla. Yksi Perussuomalaisten toiminnan kulmakiviä on työn ja yrittämisen kunnioittaminen. Emme usko oikeistolaiseen rahavaltaan, mutta emme usko vasemmistolaiseen järjestövaltaankaan. Asian voi muotoilla kansanedustaja Juho Eerolan tavoin: ”Perussuomalaiset on työväenpuolue ilman punalippuja, ilman sosialismia.”

Mittausten mukaan olemme Suomen suurin työväestön puolue. Jäsenistöltään Perussuomalaiset on Suomen suurin pienyrittäjien puolue. Meissä siis yhdistyvät pienyrittäjät ja palkolliset – ainutlaatuisella tavalla.

Perussuomalaiset on kansallismielinen työn puolue, työväenpuolue, työmiesten puolue, työn ja yrittämisen puolue. Meillä yrittäjät ja duunarit lyövät veljenkättä kansakokonaisuuden hengessä, suomalaisen yhteiskunnan parhaaksi. Ja me aiomme olla Suomen suurin puolue vuoden 2015 eduskuntavaaleissa ja myös pääministeripuolue.

Perussuomalaisten kansanedustaja, puolustusvaliokunnan puheenjohtaja Jussi Niinistö puhui vappuna Kotkan torilla klo 10 ja Haminan torilla klo 11.30.

JUSSI NIINISTÖ