Tässä lehdessä:

Puoluesihteeriehdokkaat esittäytyvät: Lue lisää >

Heikki Koskenkylä: Euroalue pysyy pystyssä vain setelirahoituksella >

Euroalueen, euron ja EU:n kehitys näytti vakaalta finanssikriisin alkuun saakka. Kritiikki oli varsin vähäistä, eivätkä monet havainneet piileviä ongelmia, joita varsinkin euroalueelle alkoi kertyä löysän finanssipolitiikan ja luottojen liiallisen kasvun seurauksena. Myös liian keveä rahapolitiikka kiihdytti luottojen kasvua. Rahoitusalan huippuasiantuntija Heikki Koskenkylä analysoi euroalueen ongelmia.

Timo Soini: Näytetään linja ja voima >

Perussuomalaisten puoluekokous on poikkeuksellisen suuren mielenkiinnon kohteena sekä Suomessa että Euroopassa. Meidän on valittava oikeat ihmiset oikeille paikoille. Tämä tarkoittaa parhaan joukkueen muodostamista. Haluan jatkaa puheenjohtajana ja siihen minulla on kannatus. Puoluekokosväen tehtävä on tärkeä, on valittava ykköskenttä, avauskokoonpano. Kaikkia tarvitaan. Perussuomalaiset on suurin poliittinen menestystarina Euroopassa.

Matias Turkkila: Vaalilupaus: ilmaiset juhannusjuomat >

Äänestäisitkö ehdokasta, joka lupaa jokaiselle kansalaiselle vaahtomuovipatjan ja jääkaapin? Vai äänestäisitkö häntä, joka lupaa eläkeläisille ihmisten keskimääräiset vuositulot ylittävän vanhuuseläkkeen? Ehkä häntä, joka lupaa ”palauttaa asiat normaaliksi”? Vai häntä, joka lupaa kaikille omakotitaloa rantatontilla ja Mersua.

Lehti on ilmestynyt torstaina 20.6.2013.

Lue lehti pdf-muodossa >