Vastanimetty eurovaaliehdokas Olli Korto (ps.) katsoo EU-liittovaltiokehityksen menneen liian pitkälle.

– Euroopan unioni ei ole sitä, mitä se joskus oli. Siitä on tullut alati paisuva, kallis, tehoton ja ennen kaikkea kansallista suvereniteettiamme nakertava lonkeroitunut hirviö, jonka oikeutus on perusteltua kyseenalaistaa. Sitä ei voi uudistaa, sillä perussopimuksia ei kukaan halua avata. Se ei uudistu, koska sen suuntaa ohjaa yksi ajatus: EU-liittovaltio, joka vähitellen syrjäyttää kansallisvaltiot, poliittisena neuvonantajana europarlamentissa toimiva Kotro kirjoittaa.

”Ongelmallisinta tilanteessa on, että Suomessa kaikki järjestelmäpuolueet kannattavat tällaista kehitystä.”

– Sen lisäksi, että Suomen EU-politiikkaa leimaa lammasmainen mukautuminen komission tahtoon eikä kansallisen edun korostaminen, pyritään meidät yhä tiukemmin taloudellisesti sitomaan vastuuseen muiden veloista. Lisää on tulossa: Lisää EU-virastoja, lisää EU-yhteisvastuuta, euroarmeija, EU:n valuuttarahasto jne. Maahanmuuttokriisi on osoittanut, että olemme siinäkin muiden armoilla.

– Ongelmallisinta tilanteessa on, että Suomessa kaikki järjestelmäpuolueet kannattavat tällaista kehitystä ja kukaan ei kyseenalaista EU:n liittovaltiokehitystä. Liike-elämän suuri raha, ammattiyhdistysliike ja kirkkokin ovat liittyneet samaan, tyhjyyden puheeseen, joka vaatii Suomen ulkomaalaistamista ja lisää EU-liittovaltiota – eli ”EU-integraatiota”, kuten he sanovat.

Kotron mukaan kukaan ei vastusta yhteistyötä, mutta yhteistyö ei ole synonyymi liittovaltiolle. Myönteistäkin kehitystä on nähtävissä.

– Onneksi tuuli Euroopassa kääntyy, kuten olemme Italiassa, Unkarissa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Tsekissä, Itävallassa ja monissa muissa paikoissa huomanneet. Kansallismieliset voimat ovat nousussa ja euroglobalistien suuruudenhulluus on kyseenalaistettu ja haastettu. Suomessa vihamielinen media pyrkii leimaamaan EU-kritiikin ”äärioikeistolaiseksi” tai ”impiwaalaiseksi” ja pitää yllä virheellistä kuvaa EU:sta jonkinlaisena ”turvallisuus- ja arvoyhteisönä”.

Perussuomalaiset julkistivat tänään kolme eurovaaliehdokasta. Kotron lisäksi nimettiin Asseri Kinnunen ja Samuli Sibakoff.

SUOMEN UUTISET

Tagit