Perussuomalaisten puoluehallitus on nimennyt tiistain kokouksessaan uusia eurovaaliehdokkaita. Nyt nimettiin seuraavat henkilöt: Erkki Havansi, Laura Huhtasaari, Ilkka Matinpalo, Piritta Poikonen ja Mauno Vanhala.  

Erkki Havansi on  vuonna -41 syntynyt prosessioikeuden professori (emeritus) Keravalta.

Laura Huhtasaari on 34-vuotias erityisopettaja ja kasvatustieteiden maisteri. Hän on Porin kaupunginhallituksen jäsen. Lauralla on kaksi tytärtä, toinen on iältään 7 kuukautta, toinen 7 vuotta.

Ilkka Matinpalo 47-vuotias Helsingissä asuva kauppatieteiden maisteri. Hän on toiminut keskisuurten kansainvälisten teollisuusyritysten toimitusjohtajana vuodesta 1998, pääasiassa Saksassa.

Piritta Poikonen on lohjalainen 38-vuotias oikeustieteiden maisteri, joka työskentelee Finanssialan keskusliitossa.  Hän toimii Lohjan kaupunginvaltuutettuna.

Mauno Vanhala on pitkään perusterveydenhuollossa toiminut yleislääketieteen professori. Vuonna -49 syntynyt Vanhala on jyväskyläläinen kaupunginvaltuutettu.

Puolue on aikaisemmin nimennyt eurovaaliehdokkaikseen seuraavat henkilöt: Jussi Halla-aho,  Anne Louhelainen, Pirkko Mattila, Pirkko Ruohonen-Lerner, Sampo Terho ja Juha Väätäinen.

PS VERKKOTOIMITUS