Perussuomalaiset ottavat tyytäväisinä vastaan Kokoomuksen esityksen parlamentaarisen työn aloittamisesta liittyen sisäiseen turvallisuuteen.

– Suhtaudumme positiivisesti siihen, että nyt aloitetaan perusteellinen työ yleisen turvallisuuden ja samalla myös oikeuslaitoksen toimintojen takaamiseksi, puoluehallituksen julkilausumassa todetaan.

Timo Soinin (ps.) ja Jari Lindströmin (ps.) allekirjoitamassa julkilausumassa muistutetaan perussuomalaisten kiinnittäneen jatkuvasti vakavaa huomiota poliisin resursseihin, oikeuslaitoksen toimintaan ja kansalaisten kokemaan turvattomuuteen.

– Mehän nostimme asian tärkeyden esille Stubbin hallitukselle jätetyssä ensimmäisessä välikysymyksessä. Olemme toistuvasti vaatineet lisämäärärahoja sekä ulkoiseen että sisäiseen turvallisuuteen.

– Sisäinen turvallisuus ja oikeuslaitoksen toiminnan takaaminen ovat perussuomalaisten politiikan kulmakiviä ja pidämme hyvänä sitä, että päähallituspuolue Kokoomus tukee tätä linjaa. Vaikka Kokoomus ei esitäkään muutoksia enää tälle vaalikaudelle, niin parlamentaarisen työn aloittamiseen he ovat valmiita jo nyt. Perussuomalaiset odottavat kutsua ja olemme työhön valmiina, julkilausuma toteaa.

PS VERKKOTOIMITUS