Perussuomalaiset ovat koko juhlistaneet koko viikonlopun kestäneessä puoluekokouksessa 1995 perustetun puolueensa 20-vuotistaivalta. Muiden puolueiden puheenjohtajat ovat lähettäneet onnitteluviestejä nuoren aikuisen ikään ehtineille perussuomalaisille.


Onnea täysi-ikäiselle! Perussuomalaisten nousu on viime vuosikymmenten yksi suurimmista poliittisista tarinoista Suomessa. Muutaman hengen visiosta on kehittynyt kahdessa vuosikymmenessä suuri eduskuntapuolue. Timo Soinin panos tässä projektissa on ollut erittäin merkittävä. Perussuomalaiset saavuttivat myös poliittisen täysi-ikäisyyden rajapyykin 29.5, kun tasavallan presidentti nimitti hallitukseeni historian ensimmäiset perussuomalaiset ministerit. Toivotan päivänsankarille onnea ja kestävyyttä uudessa hallituspuolueen roolissa!

Juha Sipilä
Puheenjohtaja, Keskusta


Vihreät onnittelee perussuomalaisia puolueen 20-vuotissyntymäpäivän johdosta. Vihreät ja perussuomalaiset ovat molemmat uusia puolueita, jotka ovat tulleet suomalaiseen politiikkaan muuttamaan pinttynyttä “maan tapaa” ja murtamaan vanhat valtarakenteet. Toivotamme perussuomalaisille voimia jatkaa tätä työtä!

Ville Niinistö
Puheenjohtaja, Vihreät


 Onnea 20-vuotiaalle perussuomalaisille! Olette kasvaneet suureksi kovalla työllä. Se on kunnioitettava saavutus. Tärkeää on aina muistaa, mistä on tultu, jotta voi katsoa tulevaisuuteen.

Paavo Arhinmäki
Puheenjohtaja, Vasemmisto


 Onnittelen lämpimästi puoluettanne!

Perussuomalaiset on tehnyt puheenjohtajansa Timo Soinin johdolla huikean nousun suureksi hallituspuolueeksi, mikä on kunnioitettava saavutus.

Kiitän hyvästä yhteistyöstä, mikä on puolueittemme välillä vallinnut. Toivotan puolueenne johdolle ja koko puolueväelle voimia hallitustyöhön ja Jumalan siunausta, jotta voisitte toimia yhdessä muiden puolueiden kanssa isänmaamme ja lähimmäistemme parhaaksi!

Päivi Räsänen
Puheenjohtaja
Suomen kristillisdemokraatit


Suuret onnittelut 20-vuotista taivaltaan juhlivalle kansanliikkeelle Perussuomalaiset r.p:lle. Isänmaa ja Euroopan unioni elävät nyt ja lähivuosina täysin uudenlaisten haasteiden aikaa. Sekä talouden että politiikan saralla on voitettavina suuria vaikeuksia. Minulla on vahva luottamus perussuomalaisten yhdessä keskustan ja kokoomuksen kanssa muodostaman hallituksen ohjelmaan. Sen takana on eduskunnan vakaa enemmistö. Määrätietoisen politiikan toteuttamiselle vahvan pohjan luovat luja keskinäinen luottamus ja tahto onnistua yhdessä. Uskon samalla, että tämä poliittinen yhteistyö saa laajan tuen kansalaisilta toimilleen. Ne on tehtävä hyvinvointiyhteiskunnan turvaamiseksi myös tuleville sukupolville.

Alexander Stubb
Puheenjohtaja
Kansallinen Kokoomus rp


Suomen ruotsalainen kansanpuolue onnittelee Perussuomalaisia merkkipäivän johdosta. Miten tylsää politiikka olisikaan ilman teitä?

SFP:s partiordförande Carl Haglund gratulerar och önskar er en trevlig sommar.

Carl Haglund
Puheenjohtaja, Suomen ruotsalainen kansanpuolue


Onnentoivotukset on julkaistu ensimmäisen kerran Perussuomalaiset 6-7/2015 -lehdessä.