Maanantain Tuumaustunnilla puheenjohtaja Riikka Purra kertoo perussuomalaisten ratkaisuista koulujärjestelmän korjaamiseksi. Katso suora Youtube-lähetys 13.2.2023 klo 10 alkaen.

Siirry lähetykseen TÄÄLTÄ (Youtube)>

Lue Koulutusnäkökulmat-teksti TÄÄLTÄ (pdf).

Perussuomalaiset haluaa pelastaa suomalaisen peruskoulun ja saada ammatilliseen koulutukseen duunarialojen kaipaaman arvonpalautuksen. Kouluihin tarvitaan rajat ja roti sekä keskittyminen perusasioihin. Amikset pitää palauttaa varsinaiseen tehtäväänsä – nyt ne eivät toimi, ja se näkyy myös työmarkkinoilla.

Perussuomalaiset esitti jo vuoden 2019 eduskuntavaalien alla tärkeitä muutoksia koulutuspolitiikkaan. Silloin niille vain tuhahdeltiin. Nyt oppimistulokset ovat kuitenkin jatkaneet laskuaan, ja koulun ongelmat tulleet kaikkien silmille. Niinpä muualta on alettu kuulla samanlaisia vaatimuksia.

Ensi hallituskaudella suomalaisen koulujärjestelmän korjaamisen tulee olla yksi tärkeimmistä painopisteistä. Tehdyt virheet on ensin myönnettävä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra linjaa koulutuspolitiikkaa työmiehen tuumaustunnilla maanantaina 13.2.2023 klo 10 alkaen.

Suora lähetys tulee näkyviin tälle sivulle sekä Suomen Uutisten Youtube-kanavalle.

Tervetuloa mukaan.

SUOMEN UUTISET