Minna Arve jättää helmikuussa kokoomuksen puoluesihteerin tehtävät ja siirtyy Turun kauppakamarin toimitusjohtajaksi. Arve perusteli väistymistään Turun kaupungin vetovoimalla ja perhesyillä. Asiasta kirjoitti ensimmäisenä kokoomuksen Verkkouutiset. 

Minna Arve valittiin puoluesihteerin tehtävään mainetta niittäneen Taru Tujusen jälkeen lokakuussa 2014. Hän oli kokoomuksen puheenjohtajaksi vastikään nousseen Alexander Stubbin suosikki puoluesihteerin tehtävään.

Arven suoritus on kuitenkin jäänyt vaisuksi, eikä häntä ole juuri julkisuudessa nähty. Puolitoista vuotta kokoomuksen ruorissa riitti.

– Toivoin sellaista puoluesihteeriä, joka pystyy tukemaan minua joukkuepelaajana. Korostan sitä, että näitä hommia ei tehdä yksin. Meillä on joukkueen johtaja ja joukkueen kapteeni, jotka vievät meitä eteenpäin, Stubb hehkutti Ylelle valinnan jälkeen vuonna 2014.

Stubb joutuukin nyt etsimään joukkuueelleen uuden kapteenin. Kokoomuksen puoluevaltuusto valitsee Arvelle seuraajan helmikuun puolessavälissä.

SUOMEN UUTISET