Kansanedustaja Reijo Tossavainen vahvistaa Perussuomalaisen verkkotoimitukselle, ettei hän aio lähteä ehdolle seuraavissa vaaleissa. Yle Uutiset uutisoi asiasta tiistaiaamuna.

Tossavainen kertoo, että hän lähti vuoden 2011 vaaleissa ehdolle tilanteessa, jossa pienestä puolueesta oli mahdollista nostaa suuri ja merkittävä tekijä. Hän halusi mukaan näihin talkoisiin – ja tämä onnistui: jytky tuli!
– Alkuperäinen tarkoitukseni on toteutunut. Olen myös tyytyväinen siihen, miten olen saanut itsekin osallistua puolueen toimintaan ja vaikuttamiseen. Kuluneiden kahden-kolmen vuoden aikana on kuitenkin noussut puolueeseen paljon uutta tarmokasta ja osaavaa väkeä, eikä sota yhtä miestä kaipaa. Puolue on hyvässä asemassa, gallupit ovat hyvissä lukemissa ja puolueen tulevaisuus näyttää hyvältä, Tossavainen toteaa ja arvelee, että tässä tilanteessa hänen tehtävänsä on tehty.
Hän vakuuttaa puhelimessa hyväntuulisesti, ettei päätökseen liity minkäänlaista dramatiikkaa eikä riitaa. Hän kertoo päätöksestään vielä myöhemmin ilmestyvässä blogissa.

Veli-Pekka Leskelä