Perussuomalaiset nuoret kokoonuvat tulevana viikonloppuna valtakunnalliseen syyskokoukseen Seinäjoella. Kokouksessa valitaan puheenjohtajisto ja hallitus, ja viime päivinä julkisuudessa velloneista tapahtumista käytäneen vilkas keskustelu.

Perussuomalaisista erotettu Sebastian Tynkkynen tavoittelee jatkoa puheenjohtajuudelleen, eikä hänelle ole vielä tähän mennessä ilmoittautunut haastajia.  Nuorisojärjestön jäseniltä ei edellytetä emopuolueen jäsenyyttä, joten nuorten kokous voi halutessaan jatkaa Tynkkysen puheenjohtajakautta.

Ensimmäisen varapuheenjohtajan paikkaa tavoittelee Aleksi Hernesniemi, joka joutui myös äskettäin törmäyskurssille emopuolueen kanssa ja sai toimistaan varoituksen.

Toiseksi varapuheenjohtajaksi ovat ehdolla Matias Kvist ja Samuli Voutila, kolmanneksi varapuheenjohtajaksi puolestaan Daniel Kaartinen ja Roger Kulmala.

Nuorten pääsihteerinä on toiminut Suvi Karhu, mutta hän väistyy nyt tehtävästään. Pääsihteerin paikkaa hakevat: Krista Bister, Tony Leppäkoski ja Tuomas Tähti.

Hallituksen jäseniksi ovat ehdolla: Milko Aikio, Henri Hautamäki, Pasi Liukkonen, Tiina Palovuori, Marika Sorja ja Harri Vuorenpää.

SUOMEN UUTISET