”Feministinen ideologia asettaa kaiken keskiöön sukupuolen. Se pyrkii nostamaan naiset ohituskaistoja pitkin kunnallisiin luottamustehtäviin ja tavoittelee samaa myös pörssiyhtiöiden hallituksiin. Kiintiöpaikat asettavat naiset ja miehet eri asemiin ja nuo asemat määrittelee täysin se, kumpaa sukupuolta olet. Feminismi on syrjivää.” Näin kommentoivat perussuomalaiset nuoret tänään julkaistussa julkilausumassa.

Perussuomalaiset Nuoret pitää feminismiä yhteiskunnalle vahingollisena liikkeenä, joka sortaa toista sukupuolta.

– Feminismi perustelee itseään tasa-arvolla ja naisten oikeuksien saavuttamisella, mutta yhdistys näkee, että tosiasiallisesti feminismi eli naisaate, ajaa naisten etuoikeutta ja että naisten tasavertaiset oikeudet on jo Suomessa saavutettu samalle tasolle miesten vastaavien kanssa, nuorisojärjestö perustelee.

– Feminismin saavutukseksi Suomessa väitetään usein muun muassa naisten äänioikeutta. Asiassa on syytä kuitenkin muistaa, että naisten saadessa äänioikeuden, myös osa miehistä tuli ensimmäistä kertaa äänioikeutetuiksi. Suomen ensimmäisissä eduskuntavaaleissa myös valittiin naiskansanedustajia.

Antifeministiseksi julistautuva PS-nuoret tahtoo lopettaa keinotekoisen sukupuolten välisen vastakkainasettelun, jonka aika on ohi.

Nuorisojärjestö päätti linjauksesta syyskokouksessaan viikonloppuna.

Henkilövalintoja

Nuorisojärjestö kokousti viikonloppuna Riihimäellä. Kokouksessa valittiin vuoden 2020 hallitus, jonka puheenjohtajana jatkaa Asseri Kinnunen.

Hallituksen kokoonpano on seuraava:

puheenjohtaja Asseri Kinnunen, 21v Joensuu
1. varapj Auri Siika-aho, 26v Lempäälä
2. varapj Toni Jalonen, 28v Pori
3. varapj Tomer Souranto, 18v Tampere
pääsihteeri Antti Moisander, 26v Tampere

hallituksen uudet valitut jäsenet:
Laura Jokela, 27v Helsinki
Linus Linsén, 20v Turku
Liina Veronica Isto, 24v Turku

Hallituksen jäsenistä kaksivuotiskaudellaan jatkavat Henri Hautamäki ja Henri Määttä.

SUOMEN UUTISET