
Sisäministeri Mari Rantanen mukaan kuntavaaleihin – Perussuomalainen Helsinki nimesi 19 uutta kuntavaaliehdokasta
Perussuomalainen Helsinki ilmoitti helmikuun 14. päivänä 19 uuden ehdokkaan nimeämisestä.
PS ARKISTO
Valtiovarainministeri, perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kiertää tapaamassa kansalaisia perjantaina 28.2. – sunnuntaina 2.3. Jyväskylässä, Äänekoskella, Muuramessa, Jämsässä, Mänttä-Vilppulassa, Keuruulla ja Hämeenlinnassa.
Ministeri Riikka Purra kertoo kevään vaalien alla kiertävänsä käytännössä lähes joka viikonloppu eri puolilla Suomea.
– Keskustelut vaihtelevat, mutta varmasti puhutaan taloudesta, maahanmuutosta, kuntavaaleista, sotesta ja ajankohtaisesta politiikasta.
– Tällä kertaa vierailen Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Oikeastaan jokaista paikkakuntaa yhdistää se, että siellä tehdään jotain niin hyvin, että lopputulos kelpaa kaikkialla, olipa se sitten puunjalostusta, puolustusteollisuutta tai maailman parhaita kiukaita. Kuulen mielelläni, miten tällaista osaamista saadaan koko Suomeen.
Ministeri Purran voit tavata:
Perjantai 28.2.
klo 16.45–17.15 Jyväskylä, Kompassi kävelykatu
Lauantai 1.3.
klo 10.30–10.50 Äänekoski, K-Citymarket yläpiha
klo 12.25–12.45 Muurame, Virastotie 7
klo 13.30–13.50 Jämsä, tori
klo 14.30–14.50 Mänttä-Vilppula, lounaskahvila Veturitalli
klo 15.30–15.50 Keuruu, Supermarket Järvituuli
Sunnuntai 2.3.
klo 14–14.45 Hämeenlinna, kaupungintalo
Suomen Uutiset
Artikkeliin liittyvät aiheet
Aiheeseen liittyviä artikkeleita
Perussuomalainen Helsinki ilmoitti helmikuun 14. päivänä 19 uuden ehdokkaan nimeämisestä.
Perusuomalaisten oululainen kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Pekka Aittakumpu lähtee ehdolle ensi kevään kuntavaaleihin.
Helsingin pormestariksi pyrkivä elinkeinoministeri Wille Rydman toteaa, että moni äänestäjä on kuntavaaleissa mennyt aiemmin niin sanottuun pormestarilankaan: Helsinkiin on kokoomusta äänestämällä toki saatu kokoomuslainen pormestari, joka kuitenkin on pitkälti luovuttanut operatiivisen johdon apulaispormestarille. Samaan aikaan Helsingin kaupunkiympäristöstä vastaava apulaispormestari on ollut vihreä Anni Sinnemäki. Lopputulos ei ole imarteleva.
Median klikkiotsikoiden kautta politiikasta välittyy usein riitaisa vaikutelma, joka ei kerro koko todellisuutta yhteisten asioiden hoidosta. Perussuomalaisten puheenjohtaja, valtiovarainministeri Riikka Purra kutsuukin kansaa perussuomalaisten tapahtumiin, mikäli kiinnostaa tietää, mitä politiikassa oikeasti tapahtuu. - Pysy kuulolla, ja tutustu siihen, mitä sanottavaa meillä oikeasti on, Purra sanoo.
Viikon suosituimmat
Paikallisten asukkaiden ja afrikkalaisjengin väliset väkivaltaisuudet ovat jatkuneet jo kolmatta yötä espanjalaisessa pikkukaupungissa. Taustalla ovat sosiaaliset ongelmat ja uskonnollinen eripura, joiden sanotaan olevan hallitsemattoman maahanmuuton seurausta. ”On aika panna vastaan ennen kuin on liian myöhäistä”, tulkitsee asukas paikallisten tuntoja.
Euroopan komissio on jälleen nostanut esiin ajatuksen uudesta EU:n yhteisvelasta. Toisin kuin vuonna 2021, jolloin valtiovarainministerinä toiminut keskustan Annika Saarikko hyväksyi EU:n elpymispaketin mukisematta, nyt valtionvarainministerinä on Riikka Purra, joka pisti Brysselissä EU-herroille luun kurkkuun ja sanoi: ei käy.
Vasemmistolainen vihapuhe on johtanut aseelliseen väkivaltaan Yhdysvalloissa. Rajaturvallisuutta valvovia viranomaisia vastaan on viime päivinä tehty kaksi aseellista hyökkäystä. Ensimmäisen suoritti Antifan iskuryhmä, jossa oli mukana useita transnaisia. Toisessa yhteenotossa yksittäinen hyökkääjä menetti henkensä.
Aidosti riippumattomat ja itsenäiset media-alan tekijät pitävät ongelmallisena nykyistä Yle-veromallia, jonka turvin Yleisradio syö tilaa mediakentältä. Kansanedustaja Teemu Keskisarjan esitys Yle-veron uudelleenkohdistamisesta toisi mukaan kilpailua mediakentälle, sekä palauttaisi osittaisen protestoinnin mahdollisuuden kansalle.
Voiko yliopistolla työskennellä ja luoda uraa, vaikka tunnustautuu kristityksi tai konservatiiviksi? Saako tieteentekijä vastustaa aborttia, pitää Israelin puolta ja puhua ääneen islamisaation luomasta uhkasta länsimaille? Kyllä, se on mahdollista, mutta ei mutkatonta. Ja ehkä siksi niin harvinaista.
Teksasin tuhoisat tulvat ovat synnyttäneet Yhdysvalloissa paitsi valtavan inhimillisen tragedian, myös kiivaan poliittisen keskustelun. Useat liberaalit vaikuttajat ja demokraattisen puolueen keskeiset henkilöt ovat joutuneet rajun arvostelun kohteeksi syytettyään presidentti Donald Trumpia ja republikaanipuoluetta tulvien aiheuttamista vahingoista ja kuolemista.
Maahanmuutto- ja integraatiopolitiikan pitää perustus tosiasioihin, ei näppituntumaan saatikka oletuksiin. Näin ajattelee tuore opetus- ja integraatioministeri Simona Mohamsson (ent. Mohammad). Yhteiset tasavertaisuuteen perustuvat arvot on hyväksyttävä, sillä ”lupa asua Ruotsissa ei kuulu ihmisoikeuksiin”.