Nuorten rikollisuus, katuväkivalta ja -ryöstöt ovat lisääntyneet merkittävästi. Useista suomalaisista kaupungeista kuuluu huolestuttavia tietoja katujengeistä ja muista häiriköivistä porukoista. Ilmiö ei ole yllättävä, vaan samalla tavalla on käynyt kaikkialla siellä, missä tietyistä maista tulleiden maahanmuuttajien ja maahanmuuttajataustaisten määrä on kasvanut.

Katso Tuumaustunti täältä klo 10 alkaen:

Perussuomalaiset on vuosia varoittanut, että Ruotsin turvallisuusongelmat valtaavat alaa myös Suomessa. Pitkään näitä kehittyviä ongelmia on hyssytelty ja väitetty yksittäistapauksiksi – tai jopa väitetty, että syy onkin vastaanottavan yhteiskunnan ja meidän suomalaisten.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kertoo ongelmasta ja perussuomalaisten ratkaisuista siihen. Miten voimme välttää sen, että tulevaisuutemme ei ole kuin Ruotsissa? Minkälaisia lainsäädäntömuutoksia vaaditaan, jotta tilanne alkaa korjautua? Miksi kotouttamisen ja muun holhoamisen tie on kuljettu loppuun?

Työmiehen tuumaustunti pidetään torstaina 1.12.2022 alkaen klo 10. Tilaisuus lähetetään suorana Youtube-verkkolähetyksenä.

Videoikkuna tulee näkyviin tälle sivulle hetkeä ennen lähetystä.

Tervetuloa seuraamaan!

SUOMEN UUTISET