Viimeiset gallupit notkahtivat taas. Näin kävi myös eduskuntavaalien alla. Me perussuomalaiset emme jääneet silloinkaan tuleen makaamaan, vaan rynnistimme loppusuoralla monien ohi. Te teitte sen silloinkin Turuilla ja toreilla, pää pystyssä perussuomalainen pinssi rintapielessä kiiltäen. Tehdään se taas. Näytetään galluppien tekijöille, että kansaa ei ohjata heidän numeroiden kautta. Kansalaiset osaavat päättää itsenäisesti. Kaadetaan gallupit loppurynnistyksellä.

Perussuomalaiset ovat ainoa puolue, jolla on tarjota 299 kuntaan suoraselkäiset ja ryhdikkäät valtuustojäsenet. Perussuomalaisten kautta loppuu hyvä veli-järjestelmä ja virkamiesvalta kunnissa. Suomalaiset sekä paikalliset yrittäjät saavat tasavertaisen kilpailumahdollisuuden kuntalaisten työllistäjinä. Meiltä löytyy todelliset vaihtoehdot lasten- ja vanhustenhoitoon sekä terveydenhuoltoon rahoituksineen. Kertokaamme vaihtoehtomme kuuluvasti ja ryhdikkäästi kuntalaisten tietoisuuteen. Vielä on aikaa. Käytetään se tehokkaasti viestimme levittämiseen.

Vaalivoittoa meiltä ei kukaan enää vie. Mitä suurempi voittomme on, niin sen varmemmin hallitus joutuu muuttamaan niin Eurooppa- kuin myös sisäpolitiikan linjaansa perussuomalaisemmaksi. Suurella vaalivoitollamme pystymme patoamaan valtaapitävien innokkuutta lappaa suomalaisten vero euroja välimerenmaiden kautta Keski-Euroopan pankkien voittojen maksimoitiin.

Taistellaan viime minuuttiin saakka!

Kiitos jo tähänastisesta.

Ossi, Matti ja koko puoluetoimistonväki

P.S. Työmieheltä taistelulaululinkit mielen kohottamiseksi ja mahdolliseen käyttöönne.

Tätä maata johtaa hyvävelipiiri. Laulajana ”PS-face” Juho Eerola.

Perussuomalaisten Nuorten vaalibiisi ”Tätä maata”. Laulaja on kansanedustaja ja muusikko Pertti Virtanen alias Veltto Virtanen.

Utopia – tarina pienestä valkoisesta autosta.