Perussuomalaisten kansanedustaja Arja Juvonen lähtee tavoittelemaan perussuomalaisten varapuheenjohtajan paikkaa.

– Olen profiloitunut erityisesti sosiaali- ja terveydenhuollon kysymyksissä. Olen syntyjäni Siilinjärveltä Savosta ja tunnen Suomen kuntakenttää hyvin, työskennellyt pitkään sosiaali- ja terveydenhuollossa, toiminut työyhteisöni luottamusmiehenä ja toiminut eduskunnassa muun muassa lakivaliokunnassa, tarkastusvaliokunnassa ja sosiaali- ja terveysvaliokunnassa, Juvonen kertoo.

– Puolueen nykyiset puheenjohtaja- ja varapuheenjohtajaehdokkaat tuovat puolueemme kärkiteemat jo mukaan kisaan, joten itse tarjoan sitä, mitä sieltä vielä puuttuu: sosiaali- ja terveydenhuollon tietämys, osaaminen, kokemus ja näkemys. Kuntakenttä tarvitsee viestikapulaa erityisesti myös näissä asioissa, sillä sosiaali- ja terveydenhuollon uudistukset ovat niin mittavia.

Juvonen uskoo äänestäjien kaipaavan kansanedustajia ja puoluejohtoa kentälle.

– Olen aktiivinen kuntakentän kiertäjä ja muun muassa siihen tarjoan itseäni edelleen myös jatkossa. Kansan pariin, heidän luo ja keskelle, on mentävä.

Varapuheenjohtajan paikkaa lähtevät kansanedustajista hakemaan Juvosen lisäksi ainakin Juho Eerola, Simon Elo, Laura Huhtasaari ja Jari Ronkainen.

SUOMEN UUTISET

Tagit