Pitkän linjan perussuomalainen, Keski-Suomen piirin vaalipäällikkö Pekka Kataja hakattiin sairaalakuntoon perjantaiaamuna kotonaan Jämsänkoskella. Asiasta kertoo Keskisuomalainen.

Kataja kertoo tapauksesta Keskisuomalaiselle:

– Aamulla vähän ennen kello kymmentä soi ovikello. Ovisilmästä näkyi mies paketin kanssa. Raotin ovea ja mies sanoi, että Perussuomalaiset-puolueelta olisi esitteitä, ja sitten hän kysyi henkilöllisyystodistusta. Kävin hakemassa rahapussini, jossa on ajokorttini, ja kun avasin oven uudestaan, sivusta hyökkäsi toinen mies, joka tuli suoraan päälle ja alkoi hakata minua päähän, Kataja kertoi ambulanssista.

Kataja kertoo tuupertuneensa iskujen voimasta lattialle. Pahoinpitely jatkui hänen mukaansa siten, että Katajaa potkittiin päähän ja ylävartaloon. Molemmat miehet osallistuivat pahoinpitelyyn.

Kataja kuljetettiin vammojensa takia Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan.

Kataja kertoi alun perin, Keskisuomalaiselle, että tekijät olivat ”arabinnäköisiä”. Tieto osoittautui myöhemmin vääräksi.

Hän arvioi, että teolla on poliittinen motiivi.

Sisä-Suomen poliisilaitos tiedottaa tutkivansa Jämsässä aamulla tapahtunutta törkeää ryöstöä. Poliisi on vielä vaitonainen tapauksesta.

Tyrmistyneitä kommentteja puoluetovereilta

Puoluesihteeri Simo Grönroos kommentoi asiaa Twitterissä: ”Tämä maa muuttuu päivä päivältä huonompaan suuntaan. Poliittisen väkivallan ei tule antaa rantautua Suomeen. Voimia Pekalle ja toivottavasti syylliset löydetään ja tuomitaan ankarimman kautta.”

PS:n Keski-Suomen piirin puheenjohtaja Jyrki Niittymaa kommentoi: ”On mailma mallillaan. Vaalipäällikkömme ovikello soi tänään aamupäivällä , oven takana kaksi ei kantasuomalaista henkilöä pakettia tuomassa. Ryöstivät ja hakkasivat vaalipäällikkömme sairaala kuntoon. Jos minä nyt kirjoitan ne ajatukset mitä päässäni liikkuu , niin kovimman tuomion saanen minä , joten jääköön kirjoittamatta , mutta mutta….toivotaan , että nämä yhteiskuntaamme sopeutumattomat p*skiaiset saadaan edes vastaamaan teostaan !!!”

Kansanedustaja Sanna Antikainen (ps.): ”Pelottavaan suuntaan ollaan menossa, kun ihmisen ovelle tullaan ryöstämään ja hakkaamaan puoluekannan varmistamisen jälkeen. Pekka Kataja paljon voimia!”


Juttua päivitetty 19.7.2020 klo 01:26. Toinen päivitys tehty 11.9.2020 klo 17.01.

SUOMEN UUTISET