Perussuomalaisten Uudenmaan piirijärjestön varapuheenjohtaja, Nurmijärven kunnanvaltuutettu Maiju Tapiolinna asettuu Perussuomalaisten puoluesihteeriehdokkaaksi.

– Perussuomalaisen puolueen jäsenet ja valtuutetut ovat joutuneet nykyisellä hallituskaudella jatkuvasti vastaamaan paikkakunnillaan ja bensisten baareissa isoihin kysymyksiin: miksi hallituksessa toimitaan, kuten toimitaan? Mitkä ovat päätösten perustelut ja mihin ne johtavat? Olemmeko syöneet sanamme ja miten perustelemme päätöksemme?

– Teemani puoluesihteerivaalissa on, että viestintää pitää roimasti tehostaa. Kentän ääntä on kuunneltava ja puoluetoimiston pitää olla huomattavasti aktiivisempi tiedottaja, Tapiolinna sanoo.

Tapiolinnan mielestä maahanmuuttokriittisyys on säilytettävä puolueen keskeisenä teemana.

– Korostan, että työperäinen maahanmuutto on myönteinen asia. Suomeen veronmaksajien elätettäväksi tuleminen sen sijaan ei.

– Valitaan puolueen puheenjohtajaksi kuka tahansa, puoluetoimiston tehtävä on puoluesihteerin johdolla pitää yhteyttä jäseniin ja antaa voimakasta tukea perussuomalaisille paikallistasolla. Puolueen perusviestin kiteyttäminen on puoluetoimiston tehtävä. Kenttää pitää kuunnella herkin korvin.

SUOMEN UUTISET