Satakunnan Kansa uutisoi tovi sitten: ”Perussuomalaiset kiinni valtavassa jytkyssä”. Suomen Uutiset kysyi europarlamentaarikko Laura Huhtasaarelta ja kansanedustaja Petri Hurulta, miten he selittävät korkeat kannatuslukemat.

Laura Huhtasaari, mikä meininki Satakunnassa?

”Hyvä meininki. Loppuun asti painetaan ja katsotaan miten käy. Perussuomalaiset ovat saaneet paljon toiveita, mitkä kaikki asiat pitäisi muuttaa. Koulussa on liikaa vihervasemmistolaista politiikkaa, vaikka koulun tulisi keskittyä perusasioiden opettamiseen. Koulun pitäisi tukea jokaista olemaan paras versio omasta itsestään kaikilla kouluasteilla.

Vihreät vaateet uhkaavat suomalaisten omaisuutta ja teollisuutemme kilpailukykyä.

Maahanmuuttopolitiikka halutaan saattaa Pohjoismaiselle tasolle. Ruotsissa tapahtui vallankumous. Tehdään sama Suomessa!”

Perussuomalaisia Porin Eetunaukiolla.

Petri Huru, mitä te teette oikein, ja mikä ihmisiä toreilla eniten puhuttaa?

”Vaalikentillä on kierretty ahkerasti. Ihmisten kanssa keskustellessa, on pari asiaa keskusteluttanut eniten. Soteuudistus ja vihreä siirtymä ei saa ihmisiltä ymmärrystä.

Soteuudistus näyttäytyy Satakunnassa kansan silmissä kalliilta himmeliltä, jossa rahat menevät poliittisten toimijoiden palkkioihin ja ryhmärahoihin sekä johtajien palkkoihin. Samaan aikaan ”harmonisoinnin” nimissä leikataan palveluista.

Vihreä siirtymä ja ilmastotoimet puhuttavat myös ihmisiä. Kansa ymmärtää, että mekin teemme osamme ilmastotoimista. Kunnianhimon tasoa he eivät kuitenkaan ymmärrä, eikä varsinkaan siitä aiheutuvia kustannuksia, kun polttoaineiden ja energian hinta niiden myötä nousee.

Nyt viimeksi uutisoitu EU:n rakennusten energiatehokkuusdirektiivi ja sen myötä tulevat turhat remontit ja kohtuuttomat kustannukset saavat myös täystyrmäyksen.

Kun perussuomalaiset on näistä asioista puhunut jo pitkään ja käytännössä lähes yksin puolustanut suomalaisten etua, näkyy se viimeksi julkaistussa gallupissa. Koska gallupit eivät äänestä, on tärkeää jatkaa keskustelua kansan parissa ja varmistaa, että kaikki käyvät äänestämässä.”

Perussuomalaisia ehdokkaita. Kuva: Jasmin Määttä.

SUOMEN UUTISET


Perussuomalaisten satakuntalaisia ehdokkaita: