Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho vastaa jälleen kansalaisten lähettämiin kysymyksiin tulevana perjantaina. Lähetystä voit seurata Suomen Uutisten sivuilta ja puolueen somekanavista perjantaina 18. toukokuuta alkaen klo 14.

– Minulla on jemmassa vielä suuri määrä kysymyksiä viime kerralta, joten nyt ei kannata lähettää uusia, ellei sitten jotakin aivan uskomattoman merkityksellistä ole mielessä, sanoo kyselytunnin organisoija, poliittinen suunnittelija Riikka Purra.

Huhtikuussa järjestettyä ensimmäistä kyselytuntia varten kansalaiset lähettivät yli 700 kysymystä, joista vain pieneen osaan Halla-aho ehti vastata. Ensimmäisen kyselytunnin voit katsoa täältä.

– Perjantaina puhumme varmasti vaaleista, ehkä sotesta, hallituksen repeilystä, talouspolitiikasta, ympäristöpolitiikasta ja tuomioistuimista eikä maahanmuuttoakaan tietenkään voi välttää. Ehkä pitää myös keventää hieman, ja kysyä lempiruoasta ja suosikkilaulajasta, Purra suunnittelee.

Lisää jatkoa kyselytunneille on tulossa heti ensi viikolla, kun Purran tenttiin astuu puolueen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari.

SUOMEN UUTISET