Perussuomalaisten Uudenmaan piirin puheenjohtaja Pekka M. Sinisalo on käytettävissä puolueen 2. tai 3. varapuheenjohtajaksi. Perussuomalaisten suurinta piiriä kolme vuotta johtanut Sinisalo katsoo vahvuudekseen erittäin hyvän kentän ja yhdistystoiminnan tuntemuksen.

– Tuntuu siltä, että puoluehallitus ja erityisesti puoluehallituksen työvaliokunta kaipaavat kentän ääntä paremmin kuuluville. Erityisesti, jos ensimmäinen ja toinen varapuheenjohtaja ovat kumpikin ministereitä, he kaipaavat myös tuekseen sellaista henkilöä, jolla on enemmän aikaa paneutua puolueen johtamiseen kuin kiireisellä ministerillä välttämättä on, sanoo Sinisalo.

Vuorovaikutusta kentän kanssa

Sinisalo toivoo puolueen puheenjohtajistoon sellaista henkilöä, jonka kanssa kenttä voisi olla suoraan vuorovaikutuksessa. Varapuheenjohtajan olisi myös hyvä toimia puoluesihteerin tukena kuntavaaleja kohti mentäessä.

– Turun puoluekokoukselta odotan tervehenkistä ja asiallista keskustelua puolueen linjasta ja suunnasta, hyvää yhteishenkeä ja hyviä päätöksiä puolueen parhaaksi, Sinisalo toivoo.

SUOMEN UUTISET