Parkanolainen Reijo Ojennus asettuu ehdolle lauantaina järjestettävään perussuomalaisten varapuheenjohtajaäänestykseen. Hän kisaa kolmannen varapuheenjohtajan paikasta.

– Useita pyyntöjä eri puolilta maata on tullut ja päätin lupautua uudelleen ehdolle parin vuoden tauon jälkeen. Ei voi olla niin, että varapuheenjohtajisto on periaatteessa kaikki kehäkolmosen sisäpuolelta. Kaikki nykyiset varapuheenjohtajat puheenjohtajan lisäksi käytännössä asuvat Helsingin ympäristössä huolimatta siitä, missä mahdollisesti ovat ehdokkaina olleet, Ojennus painottaa.

– Kaikki tuki puheenjohtaja Soinille ja ensimmäiselle varapuheenjohtaja Niinistölle, mutta muut paikat pitää olla haettavissa. Kaikki puheenjohtajat eivät voi olla ministereitä,tai kansanedustajia. Kentän ääni kuuluu kentän edustajien kautta.

– Suuri joukko äänestäjistä on eläkeläisiä. Perussuomalaisten äänestäjäkunta on jäänyt tämän ryhmän kohdalla heikoimmalle. Perussuomalaisten eläkeläisjärjestön edustajan mukana olo puolueen puheenjohtajistossa tulisi mahdollisesti vahvistamaan tämän suuren äänestäjäjoukon sitoutumista PS:n äänestäjäkuntaan.

SUOMEN UUTISET