Perussuomalaisten puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo tuomitsee vasemmistovihreän ryhmittymän, joka tunnusti hyökänneensä perussuomalaisten Helsingin piirin toimistoon toissa yönä.  Anarkistiryhmittymä ilmoitti aloittaneensa järjestäytyneen hyökkäyksen perussuomalaisia vastaan.

– Kysymys on suorasta hyökkäyksestä demokratiaa vastaan. Ruotsin vaalien jälkeen vasemmistovihreät liikkeet ovat aktivoituneet häiritsemään ja uhkailemaan toimintaamme kaikilla tasoilla. Kutsumme kaikki suomalaiset mukaan yhteiseen kampanjaan vapaan demokratian puolesta, Slunga-Poutsalo sanoo.

– Raukkamaisen ja halveksittavan hyökkäyksen tehneen ryhmittymän tavoitteena on aktiivisesti sabotoida demokraattisen vapaan kansalaisliikkeen toimintaa pelottelemalla perussuomalaisiin myötämielisesti suhtautuvia toimijoita. Perussuomalaiset ovat vasemmistokeskustalainen työväenpuolue. Suoritetut hyökkäykset ovat samalla hyökkäys kakuntekijöitä eli suomalaisia duunareita ja yrittäjiä kohtaan.

Ylimääräistä tukea turvatoimiin

Slunga-Poutsalo rohkaisee perussuomalaisten kannattajia jatkamaan toimintaansa pystyssä päin.

– Hyökkäyksiin ei saa missään nimessä vastata hyökkäyksillä, vaan heti ilmoitus viranomaisille, hän painottaa.

– Taloudellisesti hyökkäykset tulevat kalliiksi vahinkojen ja turvatason nostamisen johdosta. Koska valtiovalta ei näytä pystyvän turvaamaan vapaata demokraattista toimintaa maassamme, tulemme esittämään ylimääräistä tukea Perussuomalaiset rp:lle, jotta toimintaa voidaan jatkaa täysipainoisesti.

PS VERKKOTOIMITUS