SDP: n ministerikierrätys toi hallitukseen kaksi ydinvoimaa voimakkaasti vastustavaa naista, Susanna Huovisen ja Pia Viitasen. Perusteollisuuden asioiden hoitaminen vaikeutuu, sillä viherverojen (lue: sähkön ja muun energian hintojen) korottaminen jatkuu. Ministerivalinnoissa näkyy SDP:n arvomaailma. Ministerimies sai kenkää. Henkisesti kenkää on aikaisemmin saanut miesduunari, jota vasemmisto ei ole pystynyt puolustamaan. Aika on mennyt  EU-tukipakettien solmimiseen työllisyyspakettien sijasta.

Duunarimies ei kiinnosta vasemmistoa. Vasemmiston kannatuksen romahtaminen johtuu siitä, että kakun tekijöitä – duunareita ja pienyrittäjiä – ei puolusteta riittävästi. Suomi tarvitsee kannattavaa työtä, jota voidaan viedä tuotteina ja palveluina maailmalle.

Perussuomalaiset on Suomen suurin puolue miesten keskuudessa. Me emme vouhota tasa-arvolla, me toteutamme sitä. Pienituloinen mies elää Suomessa lyhyimmän elämän, nuorten miesten työttömyys ja syrjäytyminen on suurin sosiaalinen ongelmamme.  Me otamme miesasian esiin, naisia sortamatta.

Perussuomalainen linja on työ, yrittäminen ja välittäminen. Karusti, ilman korulauseita.

TIMO SOINI