BLOGIKIRJOITUS | Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini jatkaa keskustelua kotiäitiydestä ja kotihoidontuesta. 

Otin kantaa kotihoidontuen säilyttämisen puolesta.

Palautepato aukesi.  Satoi kehuja ja tuli moitteita. Kotiäitiys ja kotihoidontuki paljastaa osasta suomalaisia uskomatonta agressiivisuutta. Pääosa viesteistä oli kannustavia, mutta potaskaakin oli poikkeuksellisen paljon.

Saamani palautteen kielenkäyttö oli alle arvostelun. Kotiäitiys laukaisee erikoista naisvihaa. Siis kotiäitiä kohtaan. Sekä miehiltä että naisilta. Kotiäiti ei ole loinen. Hän on päättänyt hoitaa lapsiaan kotona. Tuen kotiäitejä ja arvostan ja kunnioitan heitä. Ja puolustan myös jatkossa sekä maksan veroja mielelläni kotihoidontukeen.

Minulla ei ole mitään sitä vastaan, että jotkut vievät lapsensa päivähoitoon. Sitä vastaan sen sijaan on, että kotiäitejä morkataan. Vastasin jokaiseen viestiin suoraan soinimaisella tavalla. Kaikki eivät pitäneet siitäkään.

Kummaksi on maailma mennyt. Vastakkainasettelu on tehnyt voimakkaan paluun. Laajalla rintamalla. Mikäs siinä sitten. Taistellaan pois. Puhtain asein.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille, etenkin omalle äidilleni Eevalle. Äitini on 85-vuotias ja hoitanut ikänsä lapsia, toisten lapsia ja myös minut. Kiitos äiti.

TIMO SOINI