Perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini sanoo Ylen eilisen puheenjohtajatentin olleen ”samanlaista mekastamista kuin yleensäkin”.

– Olen käynyt niissä 19 vuotta. Heikot sortuu elon tiellä ja jätkä se kun porskuttaa. Kai minä varttihullu olen, kun jaksan aina vaan, Soini kirjoittaa plokissaan.

”Turpaan on tullut, mutta on tullut tukeakin”

Soini kirjoittaa, ettei antautuminen ei ole vaihtoehto perussuomalaisille, vaikka hallituksessa ei helppoa olekaan.

– En halua helppoa elämää. Se ei ole minua varten. Turpaan on tullut, mutta on tullut tukeakin. Sillä luottamuksella minä elän. Meitä perussuomalaisia on arvosteltu. Siitä vaan. Me emme ole luovuttajia. Karavaani kulkee, kojootit ulvoo. Me pidämme, mitä sovimme. Me pidämme kiinni hallitusohjelmasta. Me emme antaudu.

– Perussuomalaiset menivät hallitukseen ja kestävät leikin. En siedä rintamakarkuruutta, enkä pötki pakoon. Perussuomalaiset on pelastanut Suomen politiikan. Me toimme siihen värin ja värinän. Toiset tykkää, toiset ei.

”Pidämme päämme ja linjamme”

Soini painottaa, että kokemus kasvattaa.

– Vanha Samurai tietää, että mikään kestävä ei tule helpolla. Aina on syytä muistaa, että kun on itselleen ja asialle uskollinen, muu on armoa. Vaaleissa ei mitata sitä kuka on oikeassa ja kuka on väärässä. Siellä mitataan puolueiden väliset voimasuhteet.

– Perussuomalaiset eivät valita vaalituloksesta, emmekä osoita mieltä kansan vaalitahtoa vastaan. Kunnioitamme demokratiaa. Me pidämme päämme ja linjamme, se ei muutu punaviinibaarien kritiikistä, Soini kirjoittaa.

SUOMEN UUTISET

Tagit