Timo Soinin luopumispäätös on otettu vastaan lämpimin sanoin.

”Timo on tehnyt päätöksensä.” – Jussi Niinistö, puolustusministeri.

”Ilman Timo Soinia ja Perussuomalaisia en olisi sitä mitä nyt olen. Ilman Timo Soinia ja Perussuomalaisia en olisi saanut kasvaa, kehittyä ja oppia ihmisenä siten kuin nyt olen. Tästä mahdollisuudesta olen ikuisesti kiitollinen.” – Maria Lohela, eduskunnan puhemies.

”Timo on kulkenut puheenjohtajana pitkän matkan! Hänen panoksensa on ollut mittava! Siitä Timolle iso kiitos.” – Maiju Tapiolinna, Uudenmaan perussuomalaisten 2. varapuheenjohtaja.

”Päätös on tehty ja sitä tulee kunnioittaa. Kiitän Timoa näistä vuosista puolueen puheenjohtajana. Isot saappaat jää täytettäväksi.” – Anne Vuori, Perussuomalainen Helsingin toiminnanjohtaja.

”Kaksikymmentä vuotta laivan kapteenina politiikan myrskyissä on uskomaton uhraus ja kunnioitettava teko demokratian hyväksi. En usko, että näemme enää samanlaista puoluejohtajaa. Viimeinen Mohikaani. Lämmin kiitos Timo isänmaan ja aatteen hyväksi tekemästäsi työstä.” – Simon Elo, kansanedustaja.

”Soinin päätöstä on odotettu pitkään. Silti ilmoitus oli yllättävä ja pysäyttävä. Soini on ollut puolueen isä ja kokoava voima pitkään. Itse liityin puolueeseen aikanaan juuri Soinin innoittamana. Kiitos Timo Soinille joka loi tämän puolueen josta minä olen löytänyt oman kotini. Uusi kausi alkaa ja eteenpäin mennään kohti uusia koettelemuksia – yhdessä” – Leena Meri, kansanedustaja.

”Sydän täynnä kiitollisuutta. Timo Soini tarjosi minulle poliittisen kodin 10v sitten. Iso tuki ja turva.” – kansanedustaja Tiina Elovaara.

”Jotkut ovat varmaan pahoillaan tilanteesta, mutta suurin osa ymmärtää että puheenjohtajallakin on rajansa siinä, että kuinka paljon hänen pitää jaksaa ja tehdä.” – Soinin anoppi Liisa Lajunen Etelä-Saimaassa.

”Haluan kiittää Timoa huikeasta työstä Isänmaan eteen. Kukaan muu nykyisistä politiikoista ei ole tehnyt samanlaista uraa kuin hän. Olet tehnyt miehen työn.” – Samuli Voutila, Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja.

”Olin neljä vuotta eduskunnassa ja seurasin silloin Timon arkea läheltä. Näin kuinka väsynyt hän välillä oli. Näin kuinka paljon intoa ja taistelutahtoa hänellä oli pahimmankin väsymyksen hetkellä. Opin arvostamaan miestä.” – Reijo Tossavainen, ex-kansanedustaja.

”Mutta nyt Timolle koittaa uudet haasteet ja ajat, jossa toivottavasti yksityiselämä saa suuremman roolin. Kiitos kaikesta ja terveisiä kotiin.” – Kansanedustaja Ari Jalonen.

SUOMEN UUTISET

Tagit