Maanantaina 10.5 klo 12 alkaen Työmiehen Tuumaustunnilla: puheenjohtaja Jussi Halla-aho (ps.) ja kansanedustaja Jani Mäkelä (ps.) pureutuvat hehkuvan kuumana käyvään EU-tukipakettiasiaan. Katso tilaisuus suorana lähetyksenä.

Katso lähetys täältä:

Suomen perustuslakivaliokunnan päätöksellä EU-elvytyspaketin hyväksyntä vaatii eduskunnassa 2/3:n enemmistön. Valiokunta katsoo paketin kaventavan merkittävästi Suomen itsenäistä budjettivaltaa.

Vaikka suomalaiset maksavat EU:n elvytyspakettiin 6,6 miljardia euroa, niin emme saa päättää edes palautettavasta reilusta 2 miljardista euron osuudesta omista rahoistamme itse. EU määrää ja hyväksyy, mihin saamme omat rahamme käyttää. EU määrää, että joudumme käyttämään puolet näistä omista rahoistamme niin sanottuun vihreään siirtymään. Miljardit palavat taivaan tuuliin. Ikävintä on se, että tukimekanismista on tulossa pysyvä. Nyt maksetaan pitkän kestotilauksen ensimmäistä erää.

Löytyykö eduskunnasta riittävä enemmistö EU:n elvytyspaketin hyväksymiseen ja ajamaan tulevat suomalaispolvet velkavankeuteen? Löytyykö sittenkin tarvittava määrävähemmistö kaatamaan elvytyspaketin ja estämään liittovaltiosuunnitelmat?

Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jani Mäkelä valaisevat perussuomalaisten vaihtoehtoa EU:n elvytyspaketille ja arvioivat elvytyspaketin läpimenon mahdollisuuksia Työmiehen Tuumaustunnilla 10.5.2021 klo 12 alkaen.

Tilaisuus lähetetään suorana Youtube-lähetyksenä. Lähetyslinkki tulee näkyviin tälle sivulle hetkeä ennen lähetystä.

Tervetuloa katsomaan!

SUOMEN UUTISET