Valtionvarainministeriö totesi tylysti, ettei kestävyysvaje ole sulanut tällä hallituskaudella. Tulevan hallituksen on leikattava julkisia menoja lähes 2 miljardia. Mistä leikataan? Tuumaustunnilla 7.2 puheenjohtaja Jussi Halla-aho valottaa perussuomalaisten omaa leikkauslistaa. Tilaisuudessa esitellään myös talouspoliittinen ohjelma ja sosiaalipoliittinen ohjelma.

Tuumaustunti lähetetään suorana Youtube-verkkolähetyksenä torstaina 7.2.2019 klo 11 alkaen. Tilaisuus kestää noin tunnin.

Suora Youtube-lähetys alkaa klo 11.00.

Tuumaustunnin aiheita:

Onko tosiaan niin, että rahaa suomalaisten vanhusten, sairaiden ja vammaisten parempaan hoitamiseen ei ole, ja että eriarvoistumiskehitys on kuin luonnonvoima? Tuumaustunnilla esitellään perussuomalaisten uusi sosiaalipoliittinen Hyvinvointivaltio takaisin! –ohjelma. Esittelystä vastaa poliittinen suunnittelija Riikka Purra (ps.).

Tilaisuudessa esitellään myös perussuomalaisten talouspoliittinen ohjelma. Olennaisia kysymyksiä ovat: Mitkä ovat linjamme julkisten varojen käytöstä ja verotuksesta? Miten huolehdimme kansallisesta edusta ja kilpailukyvystämme? Ohjelman esittelee poliittinen suunnittelija Sakari Puisto (ps.).

SUOMEN UUTISET