Vaalipäivä lähestyy ja temput rumenevat. Suomen Uutiset julkaisee puoluesihteeri Arto Luukkasen kenttäkirjeen, jossa hän kommentoi viime päivien tapahtumia ja kannustaa omiaan vaalikamppailuun.

Luukkanen kirjoittaa viikkokirjeessä:

Perussuomalainen on parhaimmillaan, kun lähtökohdat vaikuttavat epätoivoisilta.

Uutinen kuolemastamme on ennenaikainen

Peijaisiimme valmistaudutaan Ylellä ja valtamediassa. Vanhat puolueet odottavat toiveikkaina jälleen kerran. Ylessä hypetetään tänään tarinaa: ”perussuomalaiset sukelsivat”. Nyt hypetetään wanhojen puolueiden vaihtoehdottomuutta ainoana oikeana totuuteena. Kaikki muu on pahasta. Niin, totanoin kun ei oo vaihtoehtoo. Ja muuta halpahintaista potaskaa.

Rumat temput

Mikään ei tapahdu sattumalta. Hallitus on masinoinut vaalit viekkaudella, vääryydellä ja omituisella aikataululla. Media on parhaansa mukaan yrittänyt pimittää puheenjohtajaamme Riikka Purraa. Valitettavasti median tarjoamaan tarinaan ei sovi antaa Riikalle tilaisuutta kertoa kirkkaita ajatuksiaan ja todellista vaihtoehtoa nykymenolle. Kansanliikkeemme kohtelu MTV3:n vaalitentissä oli Suomen historian tylyin, puolueellisin ja epäkohteliain. Jopa toimittajien omaatuntoa kolkutti edes sen verran, että pyysivät anteeksi jälkeenpäin törkeää toimintaansa.

Heitä hävettää näyttäytyä seurassamme

Nyt pari miljardiluokan yhtiötä aikoo tosimielessä estää mainostemme esittämisen juuri ennen vaaleja. Iso raha vaalivaikuttaa, ostaa julkisuutta ja pelaa sikaa. Vanha valta on tosissaan. Se yrittää oikeasti tukkia suumme. Eikä siinä kaikki. Yle julkisti tänään kyselyn, jonka tarkoituksena on masentaa: ”älkää perussuomalaiset menkö äänestämään – olette hävinneet vaalit jo ennen kuin ne on pidetty. Löhötkää kotona sohvan kulmalla katsomassa pakkoverolla tuotettua luokatonta hömppää.” Kaikki temput käytetään. Eivätkä ne lopu edes vaali-iltaan. Ja jos et äänestä, niin rumia temppuja tulee lisää.

Toiminta on paras vastalääke härskille kohtelulle – käy äänestämässä!

Me emme käännä toista poskeamme, vaan vastamme kepulikonsteihin menemällä äänestämään.

Kokoomuksen nimittämää valtakunnansyyttäjää voi pitää aatteellisena toimijana hieman samaan tapaan kuin Yhdysvalloissa puolueiden nimittämiä korkeimman oikeuden tuomareita. On selvää, että valtamedian ja wanhojen puolueiden tarkoituksena on eristää, marginalisoida ja lopulta lain voimalla kieltää perussuomalaiset. Se onnistuu helpommin, jos emme äänestä ja osoita kansanliikkeen voimaamme.

Wanhojen puolueiden politiikan sisältö on sama, ainostaan pakkaukset vaihtelevat

Puna-viherhallitus ja sen haluisa kokoomusrenki haluaa, että sinä osoitat mieltäsi jättäytymällä kotiin sillä se haluaa käyttää sinun poliittista voimaasi terveysalan leikkauksiin ja yksityistämisiin. Todellinen vaihtoehto ei ole se, että samaa punavihreää politiikkaa tarjotaan äänestäjille kokoomuksesta vasemmistoliittoon.

Veruke on: ”tämä pitäjä ei tarvitse koulua, paloasemaa tai terveyskeskusta sillä me saimme kansalta mandaatin sulkea ne!” Kaitselmus varjelkoon meitä tällaiselta vaihtoehdottomuudelta. Korporaatiot yrittävät yksissä tuumin poistaa riskin demokratiasta viemällä äänestäjiltä todellisen vaihtoehdon.

Tavoite on, että kaikkien puolueiden sisältö on sama ja ainoastaan paketti saa vaihdella. Tällainen vaihtoehdottomuus on demokratian kuolema.

Se, että sinä jäät kotiin on juuri sitä mitä korporaatiot ja wanhat puolueet tavoittelevat.

Äänestä sunnuntaina! Tee hyvää ja vie kaverisikin äänestämään aluevaaleissa!! Äänestetään yhdessä gallupit nurin!

Arto Luukkanen – puoluesihteeri