Tapahtui sitten niin, että EU aikoo kaapata meiltä metsät. EU:n vihersosialistit ennallistaisivat kolmanneksen (kyllä, 1/3!) Suomen pinta-alasta.

Metsien massiivisesta ennallistamisesta keskusteltiin eduskunnan kyselytunnilla. Perussuomalaiset muistuttivat, että metsiemme ennallistaminen tarkoittaisi hyppyä jonnekin sotien jälkeiseen luonnontilaan.

Impivaaraa kohti siis tässä vihreästi siirtyillään, jos sopii hieman kärjistää.

Kuka hyötyy?

Ei ainakaan suomalainen.

Ei maatalous.

Ei metsätalous.

Ei kansantalous.

Katso videohaastattelu. Kansanedustajat Kike Elomaa, Toimi Kankaanniemi, Lulu Ranne ja Jani Mäkelä ja kommentoivat asiaa Suomen Uutisille:

Suomesta EU:n vihreä hiilinielumuseo? Ei käy!

EU on askarrellut jos jonkinlaista hanketta: taksonomiaa, energiatehokkuusdirektiiviä, ilmastotoimien sosiaalirahastoa.

Lisäksi on kerrottu, että metsäenergia ei ole uusiutuvaa.

Kukaan vaan ei ole arvioinut, mikä tulisi olemaan näiden kaikkien toimine yhteisvaikutus.

Ja nyt ennallistamishaaveilun myötä miljardit ovat (taas) pelissä.

Mitä tekee hallitus EU:n valkokaulusvarkaille, jotka haluavat tehdä Suomesta jonkinlaisen vihreän hiilinielumuseon? Hallitus suhtautuu ”kriittisesti” metsävarkaisiin. Ruotsin demarihallitus puolestaan toteaa ykskantaan EU:n vallankaappausyritykselle, että ”ei käy”.

Tilannetta pahentaa se, että jotkut suomalaiset mepit, kuten kokoomuksen Sirpa Pietikäinen, tekevät myyräntyötä Euroopan salongeissa metsäpolitiikkaan liittyen.

Suomalaisten intressit eivät ole edustettuina eikä suomalaisten etu toteudu niin kauan kun rivit rakoilevat. Tätä menoa kansallinen itsemääräämisoikeus rapautuu entisestään ja budjettivalta murtuu.

Edessä häämöttää liittovaltio.

Siihen emme suostu.

MARIA ASUNTA