Perussuomalaiset saivat kuntavaaleihin lisää nimekkäitä ehdokkaita, kun puolustusministeri Jussi Niinistö ja kansanedustaja Sampo Terho kertoivat asettuvansa ehdolle Helsingissä. 

Viime viikolla ehdokkuudestaan ilmoitti Espoon kaupunginvaltuustoon jatkokautta hakeva perussuomalaisten puheenjohtaja, ulkoministeri Timo Soini

Lista täyttyy osaavista tekijöistä

Perussuomalainen Helsinki ry:n puheenjohtaja Markku Saarikangas ei salaile tyytyväisyyttään.

– Niinistö ja Terho ovat kokeneita ja osaavia tekijöitä ja heidän panoksensa on korvaamaton. Olemme nimenneet Helsinkiin tällä hetkellä noin 35 ehdokasta ja lisää ehdokkaita nimetään toukokuun lopussa.

Ehdokkuutensa Helsingissä ovat vahvistaneet kansanedustaja Mika Raatikainen, Helsingin kaupunginvaltuutettu Helena Kantola, eduskunnan perussuomalaisten talouspoliittinen asiantuntija Nuutti Hyttinen, Helsingin PS-Nuorten ja Länsi-Helsingin Perussuomalaisten puheenjohtaja ja Sampo Terhon eduskunta-avustaja Toni  Ahva, valtuusto- ja piirisihteeri Marko Ekqvist, varavaltuutetut Mari Rantanen, Pertti Villo ja Pekka Tiusanen sekä Markku Saarikangas.

Tavoitteena 16 valtuutettua

Saarikangas korostaa, että perussuomalaiset etenevät kohti kuntavaaleja varsin luottavaisin mielin.

– Tavoitteena on 16 valtuutetun paikkaa. Tulemme tarjoamaan helsinkiläisille konkreettista politiikkaa, vaihtoehtoa nykypolitiikan teolle kaupungissamme.

SUOMEN UUTISET