Hurjassa nosteessa oleva presidenttiehdokas Laura Huhtasaari saapui hetki sitten miehensä Teemu Lämsän käsipuolessa vaalivalvojaisiinsa Helsingin Kiltakellariin.

Hyväntuulinen presidenttiehdokas vakuutteli paikalla olleelle yleisölle sekä mediaväelle, että puhtia riittää vielä vaalikampanjan vetämiselle toisella kierroksella.


Laura Huhtasaari saapuu vaalivalvojaisiin miehensä Teemu Lämsän kanssa.

-Virta ei ole lopussa, sillä tämä perussuomalainen aate on voimavara.

Viime viikkoina on julkaistu useita erilaisia gallup-kyselyjä, joiden tulokset ovat vaihdelleet. Huhtasaari on kuitenkin noussut ykköseksi useissa vaalikoneissa, joten hänen ajatuksilleen ja teemoilleen on kysyntää.

-Perussuomalaisista on tulossa uusi normaali. Tällä hetkellä asetelma on kuitenkin vielä perussuomalaiset vastaan konsensuspuolueet, jotka toimivat hidasteena.

Laura on viime viikkoina kiertänyt Suomea kiihtyvällä tahdilla ja tavannut valtavasti kansalaisia eri tilaisuuksissa. Laura halusi esittää kiitokset kaikille ihmisille ja erityisesti perussuomalaisten kenttäväelle.

-Kenttä on timanttia. On ollut etuoikeutettua olla presidenttiehdokkaana viemässä aatetta eteenpäin yhdessä kentän kanssa, olen lähes sanaton, joten esitän tässä isot kiitokset, Laura sanoi.

Kiltakellarin vaalivalvojaisia voi seurata suorana verkkolähetyksenä >

SUOMEN UUTISET