TÄSSÄ NUMEROSSA:

Soini puoluevaltuuston kokouksessa: Takana kova vuosi, mutta linja pitää

Valtion asuntorahat asukkaiden hyödyksi. Kasvukeskusten asuntotilanne on sietämätön. Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA on epäonnistunut tehtävässään ja se on purettava, sanoo pääkaupunkiseudun asumisasioihin perehtynyt kaupunginvaltuutettu Jukka Kilpi.

Maanviljelijöiden elinkeino vaarassa: ”Laskuja ei voi maksaa, kun tuet ovat jatkuvasti myöhässä”. Maatalousyrittäjät osoittivat mieltään Helsingin Senaatintorilla. Mielenilmaus järjestettiin maataloustukien jo kahdeksan kuukautta jatkuneen myöhästymisen vuoksi, jota perusteltiin uuden tietokonejärjestelmän viivästymisellä.

Entinen yrittäjä putosi tyhjän päälle: ”Omaisuus meni, velat jäivät”. Kolmekymmentä vuotta yrittäjänä toiminut Jouni Jompero taistelee Kelan kanssa työttömyysetuudesta. – Ihan kuin potkittaisiin tahallaan päähän, ex-yrittäjä ihmettelee päätösten mielivaltaisuutta. Lue>

Vaimonsa omaishoitajana toimiva Oiva: Niin kauan hoidan kun pystyn. ”Osaanko minä hoitaa sinua? Nosta peukalo ylös, jos olet tyytyväinen”, sanoo Oiva Seppälä hellästi vaimolleen Pirkolle. Oiva on paitsi Pirkon aviomies, hän hän on myös vaimonsa omaishoitaja.

Hakkaraisen tiukka linjaus Ylestä: 100-150 miljoonaa euroa budjetista pois. Parlamentaarinen työryhmä valmistelee linjausta Ylen tehtävistä ja asemasta. Kansanedustajista koostuva työryhmä käsittelee kevään aikana myös vaihtoehtoisia malleja Ylen rahoitukseen.

Ulkomaalaiset viihtyvät Suomen vankiloissa. ”Olot kuin viiden tähden hotellissa”. Osa ulkomaalaisista vangeista sanoo suoraan, että täällä on hyvä olla. Vähän niin kuin viiden tähden hotelli, Keravan vankilan avolaitoksen luottamusmies Kari Huusko kertoo.

KOLUMNIT:

Turkkila: Mediaa ja yllätyksiä

Puheenjohtajan palsta: Meitä ei hävetä – kiitos perussuomalaiset!

Ruohonen-Lerner: Miksi ravintolassa on valomerkki?

JÄRJESTÖLIITE:

Perussuomalaisten puoluehallitus on valittu

Perussuomalaiset, koulutusta tarjolla! Opintokeskus Pekasus tarjoaa koulutusta perussuomalaisten kenttäväelle. Rehtori Lasse Lehtinen toivoo, että piirit ja yhdistykset ottavat jatkossakin yhteyttä ja kertovat koulutustarpeistaan opintokeskukselle.

LUE LEHDET PDF-MUODOSSA:

Politiikkaosio (pdf, 6,8 Mb)

Järjestöosio (pdf, 3,5 Mb)