Tuumaustunti suorana Youtube-verkkolähetyksenä maanantaina 9.1.2023 klo 10 alkaen.

Marinin-Saarikon punavihreä hallitus jakaa rahaa suruttomasti. Tukia tukien päälle. EU:ssa suunnitellaan aina vain uusia ”kertaluontoisia” ja ”tarkkarajaisia” rahastoja, joista valutetaan suomalaisten veroeuroja Välimeren maiden asukkaiden tarpeisiin. Onko maamme talous vielä pelastettavissa vai ajaudummeko konkurssin partaalle?

Nykyinen hallitus ei pysty korjaamaan vanhoja rakenteita. Julkista sektoria aina vain paisutetaan lisävelalla. Hallitus on pikavippipolitiikalla ajanut Suomen katastrofaaliseen taloustilanteeseen. Nyt on jo jouduttu ja joudutaan ottamaan uutta lainaa korkomenojen kattamiseen.

Miten perussuomalaiset pelastaa Suomen ajautumiselta maksukyvyttömyyteen? Minkälainen on puolueen Suomen pelastusohjelma? Mikä on perussuomalaisten tärkeysjärjestys, kun valtion taloutta tasapainotetaan?

Se selviää, kun perussuomalaisten talouspoliittinen ohjelma esitellään Työmiehen Tuumaustunnilla maanantaina 9.1.2023 klo 10 alkaen. Puheenjohtaja Riikka Purra pitää poliittisen tilannekatsauksen ja eduskuntaryhmän 2. varapuheenjohtaja Lulu Ranne esittelee ohjelman.

Tervetuloa seuraamaan lähetystä.

Video tulee näkyviin myös Suomen Uutisten Youtube-kanavalle.

SUOMEN UUTISET