– On noloa, että MTV:n politiikan toimituksen esimies Timo Haapala jää kiinni rysän päältä kiinni palturin puhumisesta, toteaa Timo Soini (ps.) blogissaan.

Maikkarin pomo Haapala oli esittänyt aiemmin tänään, että hallitusryhmien välillä olisi ollut skismaa liikennekaaren takia. Sekä Sipilä että Soini tyrmäsivät väitteet.

– Hallitus ei ollut hajoamassa liikennekaareen. Pääministeri Sipilä ei ole moittinut minua sanallakaan vaan oli tyytyväinen ratkaisun löytymisestä, joka kelpasi myös eduskuntaryhmällemme. Kehusta tuli kohu, Soini selvittää.

Hän katsoo, että perussuomalaisiin on kohdistettu lokakampanja. Sitä on ajettu myös rasistileimaamisen kautta.

– Rasistibrändääminen ei toimi, koska valhe ei kanna. Perussuomalaiset oli vaaleissa Suomen toiseksi suurin puolue. Saimme yli puoli miljoonaa ääntä. Se ottaa vieläkin koville. Perussuomalaisten vastustajat alkavat selvästi turhautua.

Hallitus sai aikaan KiKy-sopimuksen, budjetin, liikennekaaren ja toteuttaa kunnon verohelpotukset. Maahanmuuttopolitiikka on parantunut, Soini listaa.

– Harmittaahan tuo. Tällä hallituksella on aikaa vielä noin 940 päivää ennen seuraavia eduskuntavaaleja. Hallituksen kaatajille voi aika käydä pitkäksi. Turhautuminen on suurta ja pata kuplii. Me olemme isänmaallinen puolue.

– Valhe on aseena tehoton. Perussuomalaisten on annettava voimakas vastaisku valhepropagandalle. Totuus on suurin voima. Kentälle vaan, Soini kannustaa.

SUOMEN UUTISET