Puoluetyömies Matti Putkonen höykytti keskustan kansanedustaja Mauri Pekkarista olan takaa perjantain Tuumaustunnilla.

Putkonen sätti menettelyä, jossa lainvalmisteluun osallistuneet pyrkivät hyödyntämään keinotekoisesti luotuja markkinoita liiketaloudellisesti.

– Tänäkin päivänä tuulivoimabisnestä pyörittävä ex-ministeri Mauri Pekkarisen vävypoika oli konsulttina suunnittelemassa, kuinka syöttötariffirahavirrat ohjataan. Tällaista röyhkeyttä ei löydy kuin kepulaisilta. Vaikka perussuomalaiset laittoivat hallitusohjelmassa tuulivoimansyöttötariffipiikin kiinni, niin Pekkarisen ajaman sekä Katainen/Urpilaisen hallituksen toteuttama 12 vuoden syöttötariffisopimuksien perät leikkaavat sosiaaliturvamme rahoituspohjasta vielä pitkään.

– Jokainen joka apteekissa kiroaa omavastuuosuuden korotusta, voi lähettää suoraan siitä kiitokset Mauri Pekkariselle.

– Kepu virkamiehineen yrittävät estää todellisen ja läpinäkyvän tuulivoimanterveystutkimuksen tekemisen. Nyt vielä kaiken kukkuraksi on hallitus nimennyt Pekkarisen uusiutuvien energiamuotojen lakipakettia sorvaavan työryhmän puheenjohtajaksi. Siinä on todella emäpukki kaalimaan vartijana. Ex-ministeri on kaikkien lakien, säännösten ja hyvän hallintotavan pohjalta täysin jäävi. Vain kepulaisella röyhkeydellä hän jatkaa veroeurojen kylvämistä lähipiirilleen, Putkonen kurmotti.

SUOMEN UUTISET