Kansanedustaja Mika Raatikainen (ps) pysyy perussuomalaisissa. – Hyväksyn tietenkin täysin laillisen ja rehellisen äänestystuloksen Suomen demokraattisimmassa puolueessa, Raatikainen toteaa.

– Loikkarit eivät kunnioita n. 2 000 perussuomalaisen jäsenen puoluekokouksessa tekemää äänestyspäätöstä. Tämä on demokratian pilkkaamista ja kansanvallan halventamista. Tätä ei 100-vuotias Suomi ansaitse, eikä kansa tule tekoa unohtamaan. Se on varma.

Petollinen suunnitelma tehtiin ennen puoluekokousta

Raatikainen ei usko loikkareiden selityksiin uuden ryhmän perustamisesta puoluekokouksen jälkeen.

– Kaikille on tässä vaiheessa selvää, että koko petollinen suunnitelma oli tehty jo ennen puoluekokousta. Huonot häviäjät osoittivat todellisen luonteensa ja omanvoitonpyyntinsä. Jos olisin tiennyt, että hinku Audin takapenkille on noin kova, olisin voinut lahjoittaa oman Audi A 8:ni Soinille ja kumppaneille hajaannuksen estämiseksi. Siihen mahtuu viisi ministeriä ja hillotolpillekin on takakontissa tilaa hyvin, Raatikainen nauraa.

Nyt tehdään oikeaa PS-politiikkaa

Raatikainen sanoo kunnioittavansa lujasti eduskuntaryhmässä pysyneitä suoraselkäisiä, todellisia perussuomalaisia. Raatikaisen mukaan nyt on paremmat mahdollisuudet toteuttaa perussuomalaista politiikkaa, kun äänestäjänsä ja puolueensa pettäneet ovat väistyneet hidastamasta ja estämästä isänmaan puolesta toimimista.

– Vakuuskuoret, hallintarekisterit ja hillotolpat eivät edusta perussuomalaisia arvoja, vaan nykyhallituksen kieroutunutta välinpitämättömyyttä tavallisten ihmisten huolista, Raatikainen lataa.

– Tästä jatkamme puhtain asein, puhtaan asian puolesta. Kyllä kansa tietää!

SUOMEN UUTISET