Perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkaraiselta kysyttiin Helsingin Sanomatalon vaalimessuilla, miten äänestäjät ovat suhtautuneet kohulööppeihin, joihin Hakkarainen on toisinaan päätynyt.

– Olen tietysti maksanut kovaa inhimillistä hintaa kohuista. Luulen kuitenkin, että minun äänestäjäni eivät tykkää teoriaherroista vaan tavallisista jätkistä. Minä edustan sitä kansanosaa, jonka poliitikot ovat pettäneet.

Eduskuntaan tai takaisin sahalle

Hakkarainen pyrkii kolmannelle kaudelle eduskuntaan. Jos se ei onnistu, Hakkarainen on valmis palaamaan sahalle töihin.

– Osaan ne hommat paljon paremmin kuin puhujanhommat. Metsäteollisuus on tärkeä teollisuudenala, koska sillä sektorilla ei tarvita tuontia. Metalli- ja teknologiateollisuus kyllä tarvitsevat tuontia, mutta metsäteollisuus on täysin omavaraista.

Puolueen linja ei toteutunut hallituksessa

Hakkarainen harmitteli, että perussuomalaiset eivät saaneet kaikkia omia tavoitteitaan läpi, kun aikoinaan puolue meni hallitukseen.

Osittain siitä syystä perussuomalaiset kesällä 2017 puheenjohtajan vaihtumisen jälkeen heitettiin hallituksesta ulos, kun perussuomalaiset vaati hallitukselta toimia perussuomalaisille tärkeiden asioiden toteuttamisesta.

– Vuonna 2015 olin kuitenkin henkilökohtaisesti Torniossa jarruttamassa Suomeen kohdistunutta maahanmuuttoa, Hakkarainen sanoi.

SUOMEN UUTISET