Perussuomalaisten Helsingin piiri valitsi tiistain kokouksessaan seitsemän ensimmäistä eduskuntavaaliehdokasta. Ehdokkaiksi valittiin kansanedustajat Tom Packalén ja Mika Raatikainen sekä Nuutti Hyttinen, Marko Ekqvist, Antti Valpas, Pia Monaco ja René Hursti. Piirin valinnat tehtiin yksimielisesti.

Poliisikansanedustaja Tom Packalén on perustuslakivaliokunnan ja ulkoasiainvaliokunnan jäsen sekä Helsingin kaupunginvaltuuston jäsen.

Rikosylikonstaapeli Mika Raatikainen nousi heinäkuussa eduskuntaan eurovaaleissa valituksi tulleen Jussi Halla-ahon tilalle. Hän on kaupunginvaltuuston jäsen, pelastuslautakunnan puheenjohtaja ja Uudenmaan maakuntahallituksen jäsen.

Nuutti Hyttinen toimii Helsingin piirin puheenjohtajana, valtuustoryhmän ensimmäisenä varavaltuutettuna kaupunginvaltuustossa sekä tarkastuslautakunnan varsinaisena jäsenenä.

Pia Monaco toimii muun muassa Helsingin piirin 1. varapuheenjohtajana sekä jäsenenä keskusvaalilautakunnassa ja tasa-arvotoimikunnassa.

Marko Ekqvist toimii valtuustoryhmän sekä Länsi-Helsingin Perussuomalaisten sihteerinä ja piirihallituksen jäsenenä.

Antti Valpas toimii varavaltuutetun tehtävien lisäksi 2. sote-jaoston jäsenenä ja jäsenenä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin HUS:n hallituksessa sekä sairaanhoidollisten tukipalveluiden johtokunnassa.

René Hursti toimii kaupunginvaltuutettuna sekä sosiaali- ja terveyslautakunnan jäsenenä.