EU-elvytyspaketin läpimenon jälkimainingeissa perussuomalaisten europarlamentaarikko Laura Huhtasaari pohdiskelee omassa videoblogissaan vaihtoehtoisia tapoja toimia EU:ssa, joka vääjäämättä kulkee kohti yhteisvelka- ja tulonsiirtounionia. Olisiko Suomen tie entistä härskimpi kotiinpäin vetäminen? Entäs jos laitettaisiinkin Saksa maksamaan Suomen maantiet?

Laura Huhtasaari kertoo äskettäin katsoneensa Youtubesta kauppatieteiden maisteri Stefan Törnqvistin haastattelun, josta Huhtasaari nostaa esille ajatuksen siitä, että liittovaltioon ei kannata mennä asiansa hyvin hoitaneena maana, jolla on vain vähän velkaa.

– Kuten Törnqvist myös toteaa, liittovaltioon kannattaa mennä vasta sitten, kun on ensin otettu jäätävät velat ja on laitettu Suomen infra viimeisen päälle kuntoon, koska infra jää Suomeen eikä siitä enää voi leikata mitään EU:n yhteisiin tarkoituksiin. Samalla myös Suomen homekoulut voisi laittaa kuntoon, Huhtasaari heittää videolla.

Hyvin asiansa hoitaneet maat jäämässä häviäjiksi

EU on muuttumassa yhteisvelka- ja tulonsiirtounioniksi, jolloin häviäjiksi ovat jäämässä Suomen kaltaiset asiansa hyvin hoitaneet maat, joilla on pieni määrä velkaa suhteessa bruttokansantuotteeseen.

EU-elvytyspaketin suurimpiin edunsaajiin kuuluva Italia tunnetusti on valtiona ylivelkaantunut, mutta samalla Italian kotitaloudet ovat erittäin varakkaita. Maassa on siis paljon vaurautta, mutta Italialaiset eivät vain pidä verojen maksusta, eikä asiaan ole tulossa muutosta.

Vaurastetaan omaa kansaa verotuksen kautta

Huhtasaari pallottelee ajatuksella, miksei saman voisi tehdä Suomessakin.

– Mahdollistetaan siis verotuksella yksityisen varallisuuden keskittymistä Suomessa, eli vaurastutetaan omaa kansaa. Koska tulevaisuudessa EU:ssa on yhteiset velat, jotka menevät yhteisesti maksettaviksi, niin annetaan vaikka Saksan maksaa myös Suomen velat.

– Mutta jos sen sijaan haluamme olla itsenäisiä, on pidettävä huolta siitä, että emme saa ylivelkaantua, koska velkaantumisen kautta itsenäisyyttä vähitellen menetetään, Huhtasaari sanoo videolla.

Katso koko video täältä.

SUOMEN UUTISET