Ruotsin sosialidemokraatit ovat vaalitaistelun tuoksinassa syyttäneet ruotsidemokraatteja ja kokoomusta siitä, että nämä ruokkivat jengiväkivaltaa omilla kannanotoillaan. Demarit näyttävät unohtaneen, että heidän hallituskaudellaan raiskausten määrät ovat nousseet hirvittävää vauhtia. Aseet puhuvat ja nuorten veri virtaa päivittäin ongelmalähiöiden kaduilla.

Ruotsidemokraattien oikeuspoliittinen asiantuntija Adam Marttinen kehottaa Expressen-lehdessä demareita muistamaan, että he eivät ole oppositiossa. Demarit ovat vastuussa kaikesta tästä.

– Olemme ehdottaneet poliiseille palkankorotusta ja lisää oikeuksia mutta sosialidemokraatit laittavat maahanmuuton kaiken muun edelle, kirjoittaa Marttinen.

– Kovemmat rangaistukset ase- ja seksuaalirikoksista, ei enää lievempiä ja ehdollisia tuomioita nuorille rikoksentekijöille. Tämä on ruotsidemokraattien kanta ja näillä toimin surkea kehitys käännetään kohti turvallisempaa yhteiskuntaa.

Marttisen mukaan Ruotsi käy nyt vaaleihin ja kehityksen suunta voidaan äänestämällä kääntää ”pois rikollisten halaamisesta kohti rikoksen uhrien oikeuksien kunnioittamista ja kansalaisten suojelua”.

Marttisen mukaan ruotsidemokraatit aloittavat sodan järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan ja tämän sodan ruotsidemokraatit myös voittavat.

Keinoina sodan voittamiseen Marttinen esittää vajaan 600 euron palkankorotusta tavalliselle poliisille kuukaudessa. Näin saadaan tarpeeksi hyviä hakijoita poliisitoimeen. Lisäksi tarvitaan kynnyksen laskemista salaisten pakkokeinojen käyttöön, kameravalvontaa pitää lisätä voimakkaasti ja vielä antaa poliisille oikeus valerikoksiin tarvittaessa. Poliisilla pitää olla myös oikeus päästä käsiksi suojattuun tietoon.

Vaarallisessa ympäristössä työskentelevää virkahenkilöstöä pitää vastaavasti suojella. Siksi virkavallan vastaisesta rikoksesta pitää heilahtaa häkki heti kättelyssä neljäksi vuodeksi.

– Otamme ongelmalähiöt takaisin ja puramme varjoyhteiskunnan. Me tiedämme itse, ketkä maamme rajoilla liikkuvat ja kuka tai ketkä ovat tänne tulossa. Meidän Ruotsissamme, uudessa kansankodissa turvallisuus tulee aina ensimmäisenä, Marttinen toteaa lopuksi.

Suomen Uutiset