Oululainen kaupunginvaltuutettu Sebastian Tynkkynen (ps.) antaa median kuulla kunniansa pikkulapsen raiskaustapauksessa.

Oulussa lapsiin kohdistuneista raiskauksissa kyse ilmiöstä

Kun sananvapauttamme on rajoitettu, kukaan ei ole uskaltanut puhua ilmiöstä, jonka olemme nähneet kauppakeskuksissa kokoajan – ympäri Suomen. Nyt padot murtuvat ja lujaa.

Julkaissut Sebastian Tynkkynen Tiistaina 4. joulukuuta 2018

Facebook, 3 min 27 sek.


Tynkkynen nostaa videolla esiin Helsingin Sanomien Nyt-liitteen esimiehen Tuomas Peltomäen, joka on jo pitkään tehnyt karkeaa pilkkaa kansalaisten huolista. Videolla hän naureskelee nuorelle turvallisuutensa vuoksi pelkäävälle turkulaiselle naiselle.

Myöhemmin juuri Turussa nähtiin terrori-isku, jossa marokkolainen Abderrahman Mechkah –nimellä esiintynt henkilö puukotti useita ihmisiä. Puukotusta kuvattiin silmittömäksi, kaksi kuoli ja useita loukkaantui. Uhreiksi valikoitui erityisesti naisia sekä näitä auttaneita miehiä.

Terrori-iskun olisi luullut saattavan naureskelijan toisiin ajatuksiin, mutta turha toivo. Peltomäki on kirittänyt Helsingin Sanomien läpipolitisoitunutta Nyt-liitettä entistä harhaisempaan suuntaan.

Nähtäväksi jää, millaisella esityksellä Nyt-liite Oulun tapahtumista aikanaan ”uutisoi”. Odotukset eivät kovin korkealla ole.

SUOMEN UUTISET