Uutistoimisto Bloomberg jatkaa kirjoittelua suomalaisministereiden koronasekoiluista. Bloombergin mukaan hallituksen uskottavuus on hupenemassa.

Bloombergin uutinen koskee pääministeri Sanna Marinin (sd.) kohujuhlinnasta. Lehti huomauttaa myös Marinin juomavalinnasta. Bloomberg muistuttaa myös sanoin ”skandaali laajenee” kolmen muun ministerin jäätyä kiinni leväperäisestä suhtautumisesta koronaviruksen torjuntaan.

Kyseessä ovat myös ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari (sd.), elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk.) ja puolustusministeri Antti Kaikkonen (kesk.).

Ministerit pyytelevät kilvan anteeksi

Marinin toilailua kritisoinut Lintilä pyysi omaa toimintaansa anteeksi pääministerin oman anteeksipyynnön jälkeen. Marinin tiedotustilaisuudessa toimittaja tosin joutui rutistamaan ulos pääministeriltä kyseisen anteeksipyynnön.

Bloombergin mukaan ministerien moraalisen auktoriteetin rapautuminen osuu samaan aikaan Suomen epidemiatilanteen pahentuessa. Lokakuun lopusta tehohoidossa on nyt kaksinkertainen määrä potilaita.

Juorulehti Seiska on julkaissut artikkelin vihreiden varsin omituisista juhlista. Kirjoituksen perusteella alaikäisille on tarjottu alkoholia, eikä alaikäisten tupakointiin olla puututtu. Seiskan ja Bloombergin julkaisut osuvat osapuilleen samaan aikaan.

Henri Alakylä