Europarlamentin täysistunnossa Strasbourgissa käsiteltiin tänään jälleen kerran turvapaikkapolitiikkaa. Keskustelun aiheena oli turvapaikka-asioita ja muuttoliikettä koskevan eurooppalaisen ratkaisun tarve mukaan luettuina etsintä- ja pelastustoimet. Europarlamentaarikko Teuvo Hakkaraisen mielestä laittomien siirtolaisten vyöryyn on vain yksi ratkaisu.

Perussuomalaisten ja ID-ryhmän meppi Teuvo Hakkarainen aloitti puheensa vaatimalla rajoja kiinni:

– Loputtomaan laittomaan tulijatulvaan on olemassa vain yksi ratkaisu: rajat kiinni. Se on ainoa ratkaisu siihen asiaan. Luulisi viimein järjen tavoittavan EU-parlamentinkin. Jatkuva jaarittelu tästä asiasta vain kiihdyttää Euroopan tuhoavaa väestönvaihtoa. On ryhdyttävä tekemään eikä vain puhumaan.

Tulijoiden vyöry on loputon

Hakkarainen jatkoi toteamalla, että nykyisellä politiikalla tulijoiden vyöry on loputon.

– Väestöräjähdyksen vuoksi valepakolaisten eli nuorten miesten muukalaisvyöry ei koskaan lopu, siksi väylät on suljettava. Eurooppaan tunkeutuminen ei ole mikään ihmisoikeus.

Euroopan rajat on suljettava

Lopuksi hän esitti Välimerellä seilaavien kansalaisjärjestöjen veneiden takavarikoimista.

– Välimereltä tulijat on käännytettävä takaisin lähtöpaikkaansa ja alueella päivystävien humanitaarisen avun nimissä toimivien ihmiskauppiaiden alukset takavarikoitava. Kun tieto Euroopan rajojen sulkemisesta leviää, tulijavirta loppuu itsestään. Näin yksinkertainen ja ainoa toimiva on lääke tähän tautiin.

Suomen Uutiset