Kokoomuksesta eronnut kansanedustaja Wille Rydman on liittynyt perussuomalaisten eduskuntaryhmään. Jo aikaisemmin Rydman hyväksyttiin perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaaksi Helsingin vaalipiiristä.

Kansanedustaja Wille Rydmanin eduskuntavaaliehdokkaaksi hyväksynyt Helsingin piirihallitus katsoo, että Rydman on uransa aikana aina tehnyt Suomen kansallisen edun mukaista politiikkaa niin eduskunnassa kuin Helsingin kaupunginvaltuustossakin.

– Etenkin Rydmanin ajama maahanmuuttopolitiikka istuu hyvin yhteen perussuomalaisten arvomaailman kanssa. Perussuomalaiset arvostaa Rydmanin työtä eduskunnan perustuslakivaliokunnassa ja hänen panostaan esimerkiksi yrityksessä torjua EU:n elpymispaketin hyväksyntä, minkä suhteen Rydman oli alusta alkaen samoilla linjoilla perussuomalaisten kanssa.

Luottavaisena eduskuntavaaleihin

Rydman sanoo saaneensa äänestäjiltä paljon kannustavia yhteydenottoja.

– Eduskuntavaaleihin lähden luottavaisesti ja uskon, että voin vetää omia äänestäjiäni mukanani. Kokonaisuuteen liittyy sekin, että monet äänestäjäni ovat alusta saakka olleet tyrmistyneitä sekä Helsingin Sanomien artikkelin johdosta että kokoomuksen eduskuntaryhmän toiminnasta. Monet ovat ilmaisseet, että haluavat äänestää minua joka tapauksessa. Käsitykseni mukaan tilanne on ravistellut äänestäjiä myös muualla Suomessa.

SUOMEN UUTISET