Tuottaja/DJ Heikki Eskola paljastaa blogissaan, että itsenäisyyspäiväksi Töölön torille suunnitellun, alpakoilla höystetyn ”lastentapahtuman” tarkoitus oli nimenomaan estää 612-kulkueen toiminta. Hän esittää todisteeksi Aleksi Pahkalan oman kirjoituksen marraskuulta.

– Minulla sattuu olemaan saatavilla asiasta melko “raskauttavaa” todistusaineistoa, olin nimittäin omin silmin seurannut alpakkatapahtuman kehittymistä ideasta toteutukseen Facebook-ryhmässä nimeltä Peli poikki! -jengi, Eskola kirjoittaa.

– Olen vasemmistolainen ja minusta on vastenmielistä se valheellisuus mille tämä koko alpakkaskeida perustuu, ja koska se ei katoa silmistäni vaan tätä samaa meemiä toistetaan eri muodoissa joka ikisessä somefeedissä mitä olen viitsinyt seurata, on minun pakko tehdä asialle jotain. En yksinkertaisesti siedä sitä että vasemmistolainen aate loataan valheilla, tietämättömyydellä, opportunismilla ja puhtaalla typeryydellä, Eskola jatkaa.

Pahkala valehteli useita kertoja

Eräs alpakkatapahtuman keskeisistä järjestäjistä Aleksi Pahkala kirjoitti ”Peli Poikki! -jengi”-facebook-ryhmässä 16.11 seuraavasti: ”Lapsille ei oikein ollut mitään kunnollista vielä tarjolla, siksi ”huolestuneet töölöläiset” -ryhmä yrittää pikakaistalla varata Töölöntoria hyvän tuulen tapahtumaan klo 17-20, jonne tulee alpakoita halittavaksi ja kaikkea muuta söpöä. Silloin Töölöntorilla ei voi kokoontua mielenosoitukseen.”

Aiemmin ”Meillä on Unelma”- ja ”Peli Poikki!”-mielenosoituksia järjestämässä ollut Aleksi Pahkala vakuutteli alpakkatapahtuman luonteesta vielä äskettäin täysin päinvastaista.

”Voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että lastentapahtumalla on puhtaat pussissa”, Pahkala vannoi. Myös Ylen haastattelussa hän torjui ajatuksen siitä, että alpakoilla olisi käyty 612:sta vastaan.

Vaikea päätös

Vasemmistotaustainen Heikki Eskola kertoo blogissaan, ettei tästä asiasta avautuminen ollut hänelle helppoa. Hän kirjoittaa (korostukset toimituksen):

”En tiedä miksi sitä ei voitu rehellisesti sanoa median kysyessä asiasta. Medialle valehtelu ei ole minulle vielä niin iso ongelma, että viitsisin siihen puuttua. Se vasemmiston naurettava ja lapsellinen rehvastelu, mikä sen seurauksena lähti käyntiin ympäri somea, ja mikä ei vieläkään ole loppunut, on se mitä en siedä.

Tämä todistusaineisto on mielestäni niin vedenpitävää kuin se voi olla.

Tiedän että moni ihminen tulee vihaamaan minua tämän johdosta, todennäköisesti myös moni arvostamani ja ainakin vielä tässä vaiheessa kavereihini kuuluva ihminen.

Silti joskus ihmisen pitää toimia puhtaasti omien periaatteidensa mukaan, ja mielestäni tätä valhetta levittäneet ihmiset eivät ole toimineet oikeiden periaatteiden mukaan.

Sanalla sanoen he ovat toimineet väärin, ja ajatus siitä että kukaan ei saisi ikinä tietää sitä, vituttaa minua liikaa.

Vasemmiston maineenmenetys ei minua sureta, sillä ihmiset ja organisaatiot niittävät sitä mitä kylvävät. En hyväksy valheiden hyväksikäyttöä oman poliittisen aseman tai agendan pönkittämiseen. Vasemmisto on tuottanut minulle monta pettymystä jo aiemmin, silti en olisi kuvitellut sen vajoavan näin alas.

Jos vasemmistolaiset eivät olisi aloittaneet omaa rehvasteluaan joka ei ole tainnut vieläkään päättyä, en olisi jakanut tätä. Koska alpakkagatea nyt selvästi halutaan pitää esillä vasemmiston voittona, on vihdoin aika tuoda totuudellinen ääni esiin tämän vasemmistolaisen valheiden kuoron keskelle.

Vasemmisto ei ole voittanut yhtään mitään. Vasemmisto on hävinnyt pahemmin kuin koskaan ennen, koska tällä kertaa se on myynyt oman moraalinsa ja omat arvonsa ja häpäissyt oman aatteensa.”

Eskolan blogikirjoitus luettavissa täältä >

MATIAS TURKKILA